معاون درمان ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران تاكید كرد؛

ضرورت آمادگی بیمارستان های پایتخت برای افزایش بیماران كرونائی

ضرورت آمادگی بیمارستان های پایتخت برای افزایش بیماران كرونائی بیمارستان دی: معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بر ضرورت آمادگی بیمارستان های پایتخت برای پذیرش بیماران کرونائی تاکید نمود.

نادر توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت بیماری کرونا در خیز جدید اشاره نمود و اظهار داشت: برای هفته های سوم و چهارم فروردین، این آمادگی باید باشد که بیمارستان ها آمادگی پذیرش تعداد بیشتری از بیماران کرونائی را داشته باشند. وی با بیان اینکه حداقل باید هشت هزار تخت بیمارستانی را آماده نماییم، افزود: افزایش مراجعات سرپایی در ایام آغازین سال جدید، نگران کننده است. زیرا، دو هفته پس از آن باید منتظر افزایش موارد بستری باشیم که لازم است این آمادگی در بیمارستان ها وجود داشته باشد. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به افزایش موارد بستری، اظهار داشت: متأسفانه موارد بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز افزایش یافته است.

1400/01/17
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان