كارشناسان آلمانی:

خطر انتقال ویروس در فضاهای بسته بیشتر است

خطر انتقال ویروس در فضاهای بسته بیشتر است کارشناسان آلمانی خواهان اطلاع رسانی دقیق تر در مورد ریزذرات ترشحی معلق در هوا هستند چون که به قول آنها، مبتلا شدن به ویروس در محیط های بسته رخ می دهد و رعایت فاصله اجتماعی در این اماکن به معنای ایمنی در مقابل ویروس نیست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کارشناسان برجسته آلمانی در حوزه سلامت از مقامات این کشور خواسته اند که راهبرد و تدابیرشان را برای مقابله با سرایت کروناویروس بازبینی کنند.
آنان در نامه ای خطاب به دولت های محلی و دولت مرکزی آلمان نوشته اند: اگر به دنبال کنترل همه گیری هستیم باید شهروندان را نسبت به این مساله حساس نماییم که خطر اصلی در فضاهای بسته است.
این مساله که کروناویروس جدید بیش از همه بوسیله هوا منتشر می شود، مساله ای اثبات شده است.
این کارشناسان بر اتخاذ تدابیری در مورد محیط های بسته و با توقف طولانی مدت نظیر خانه، دفاتر کار، کلاس های درس، کودکستان ها و مهدکودک ها و آسایشگاه ها تاکید کرده اند.
آنان هشدار می دهند که برای مبتلاشدن به ویروس در محیط های بسته حتما نباید فرد ارتباط مستقیمی با فرد آلوده داشته باشد، کافی است قبل از این فردی آلوده در محیط بوده باشد و فضا خوب تهویه نشده باشد.
کارشناسان می گویند: این ویروس ها حدودا بدون استثنا همگی در محیط های بسته منتقل می شوند و در فضای باز به ندرت این اتفاق می افتد. همین طور بگفته آنان در محیط های آزاد سرباز هیچگاه پیش نیامده که گروه های بزرگ جمعا به آن شکل که در آسایشگاه ها و مدارس دیده شده به ویروس مبتلا شوند.
بگفته این پژوهشگران، مردم در خیابان ماسک می زنند اما در خانه بدون ماسک با دوستانشان دیدار می کنند و غذا می خورند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از دویچه وله، امضاکنندگان این نامه سفارش می کنند که دیدارها در محیط های بسته تا آنجا که امکان دارد کوتاه برگزار شود، پیوسته هوای محیط بسته با بازکردن پنجره ها و درها تازه شود و در مکان های بسته ای همچون مدارس، آسایشگاه ها یا دفاتر کار که شهروندان مجبورند در کنار هم باشند از ماسکهای مؤثر و موادضدعفونی کننده هوا استفاده گردد.

1400/01/24
تگهای خبر: سلامت