استاندار:

ایجاد دو فضای جدید برای پذیرش بیماران كرونائی استان مركزی

ایجاد دو فضای جدید برای پذیرش بیماران كرونائی استان مركزی مرکزی استاندار مرکزی با اعلان اینکه شرایط کرونائی آینده استان مرکزی به شدت تیره و تار است، اظهار داشت: هم اکنون با مشکل تامین اکسیژن برای بیماران کرونائی مواجه هستیم که قرار شد پتروشیمی شازند جهت تامین آن کمک نماید.

سیدعلی آقازاده در جمع خبرنگاران با اعلان اینکه در طول چند روز گذشته اهالی شهرها و روستاهای استان همکاری نسبتا بهتری را نسبت به هفته های قبل درباب رعایت پروتکلهای بهداشتی داشته اند، اظهار داشت: بازار و مراکز خرید شهر اراک و شهرهای بزرگ استان با همکاری مردم کاملا تحت نظارت قرار گرفته و بسته است و از این جهت ما شاهد یک ترافیک روان و رفت و آمدهای بسیار کمتر نسبت به گذشته هستیم.
آقازاده اظهار نمود: موجی که متاسفانه از نوروز داشتیم سبب شده است که بیمارستان های ما تکمیل شود و هم اکنون در حال آماده کردن فضاهای دیگری برای بستری بیماران کرونائی هستیم. امروز بامداد تصمیم گرفته شد که دو فضا را برای این کار در نظر بگیریم. امکانات ارتش، سپاه و نیروی انتظامی را در بخش درمان به کارگیری کردیم و همین طور هلال احمر را وارد صحنه کردیم.
وی اظهار نمود: هم اکنون مشکل تامین اکسیژن برای بیماران را داریم که امروز بامداد قرار شد پتروشیمی شازند تولیدات اکسیژن خودرا که به استان های دیگر و به صنایع می فرستاد، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد.
آقازاده اظهار داشت: روز پنجشنبه گذشته حدود ۲۲۰ کپسول اکسیژن را از صنایع و ادارات و دستگاه های استان جهت استفاده بیماران جمع آوری کردیم و امروز نیز حدود ۳۰۰ کپسول گاز اکسیژن را دستگاهها و صنایع و تعدادی از خیرین برای استفاده بیماران آماده کردند. اکسیژن مورد نیاز این کپسول ها از طرف پتروشیمی شازند تامین می شود.
وی اظهار داشت: تعدادی پتو، ویلچر و نیروی آماده به کار نیز نیاز بود که با همکاری هلال احمر و مراکز درمانی صنعت نفت استان و مراکز نظامی و انتظامی استان در حال تامین است و امید است مردم و خیرین که می توانند به ویژه در حوزه پرستاری به کادر درمان کمک کنند به ویژه پرستاران بازنشسته، اعلام آمادگی کرده و خودرا به دانشگاه علوم پزشکی معرفی کنند تا از کمک آنها در ۱۰ روز آینده استفاده گردد.
آقازاده اظهار داشت: اگر بتوانیم ۱۰ روز آتی را با محدودیت هایی که به وجود آمده و همکاری مردم به همین ترتیب ادامه دهیم پیک کرونا در استان مرکزی تثبیت می شود و صعود شاخص ها کمتر می شود و بعد از آن باید تلاش نماییم که به سمت کاهش برویم.
وی اظهار نمود: کار پرستاران ما بسیار خسته شده اند و امکانات بیمارستانی ما به سرعت در حال مصرف و فرسودگی است و نیاز به زمانی داریم که بتوانیم این تجهیزات نوسازی و تعمیر شود. اگر وضع به همین صورتی که هم اکنون در آن قرار داریم جلو برود، تجهیزات بیمارستانی و فضای بیمارستانی ما پاسخگو نخواهد بود.

1400/01/25
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , پرستار