روند توزیع واكسن كرونا در 207 كشور جهان

روند توزیع واكسن كرونا در 207 كشور جهان بیمارستان دی: 5 ماه بعد از شروع واکسیناسیون عمومی مقابل بیماری کووید-19 در جهان، تعداد واکسن های توزیع شده از مرز یک میلیارد دوز گذشته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، خبرگزاری فرانسه اعلام نمود تا ظهر روز گذشته (شنبه) تعداد حدودا یک میلیارد و سه میلیون دوز واکسن در ۲۰۷ کشور جهان توزیع شده است.
بیش از نیمی از کل این واکسن ها (معادل ۵۸ درصد) در سه کشور ایالات متحده (۲۲۵.۶ میلیون)، چین (۲۱۶.۱ میلیون) و هند (۱۳۸.۴ میلیون) به افراد تزریق شده است.
همین طور در ۲۷ کشور اتحادیه اروپا نیز تا کنون ۱۲۸ میلیون دوز واکسن توزیع شده است که ۲۱ درصد جمعیت کل را پوشش می دهد.
بنابر آمار خبرگزاری فرانسه، واکسن آکسفورد/آسترازنکا که این اواخر به لحاظ عوارض جانبی اش بحث برانگیز شده همچنان بیشترین واکسن مصرفی در جهان است و ۱۵۶ کشور معادل ۷۵ درصد کشورهای دنیا از آن بهره برده اند.
به گزارش یورونیوز، تا کنون دستکم ۱۴۶ میلیون نفر در جهان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند که از این میان بیش از سه میلیون نفر جان خودرا از دست داده اند.

1400/02/05
تگهای خبر: بیماری