متخصص بیماری های عفونی تاكید كرد؛

شرایط بحرانی كرونا در كشور

شرایط بحرانی كرونا در كشور رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی(ره)، با تکیه بر اینکه شرایط کرونایی کشور واقعا بحرانی است، اظهار داشت: افرادی داشتیم که برای دومین بار و سوم درگیر این بیماری شده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمید عمادی، درباره تفاوت علایم کرونا و آلرژی بهاره، عنوان کرد: علایم بیماری کرونا تغییری نکرده است بلکه شیوع کرونای انگلیسی باعث شدت علایم و بد حالی بیماران شده است، اما به سادگی میتوان علایم آنرا با حساسیت های فصلی تشخیص داد. این متخصص بیماری های عفونی اضافه کرد: حساسیت های فصلی با آبریزش بینی، عطسه و سرفه همراه می باشد، اما بیماری کرونا با بدن درد شدید، لرز و کوفتگی و خستگی همراه می باشد. همینطور اگر حس بویایی و چشایی از دست برود اساسا کرونا است. در کل امکان دارد در ابتدا کرونا با علائمی شبیه حساسیت بروز کند، اما محدود به آن علایم نمی گردد و علایم بعدی هم در بیمار ایجاد می شود. عمادی با عنایت به شرایط کشور در پیک چهارم کرونا، اظهار داشت: تعداد رجوع کنندگان بسیار بالا است و شرایط واقعاً بحرانی است به صورتی که ما افرادی را که تا پیش از عید حال حادی نداشتند، ولی بستری می کردیم، دیگر بستری نمی نماییم و با دادن داروهای لازم و در صورت امکان تهیه اکسیژن به منزل می فرستیم تا بار شدید بر بیمارستان ها کم شود. وی یا تاکید بر رعایت دستورات بهداشتی و دوری از حضور در تجمعات و میهمانی ها، اضافه کرد: ما افرادی را داشتیم که برای دومین بار و سوم هم گرفتار کرونا شدند، اما دفعات بعد با شدت کمتری بوده است.

1400/02/06
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , دارو