سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اعلام كرد

هجوم به بیمارستان ها و برگزاری تجمعات، عامل تشدید بحران كرونا در هند

هجوم به بیمارستان ها و برگزاری تجمعات، عامل تشدید بحران كرونا در هند به گزارش بیمارستان دی سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: هجوم غیرضروریِ مردم به بیمارستان ها بعد از برگزاری تجمعات بزرگ، بحران کووید-19 در هند را شدت بخشیده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت اعلام نمود: مردم بی مورد به بیمارستانها هجوم آورده اند و همین مورد بحران افزایش موارد مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ ناشی از برگزاری تجمعات بزرگ، شیوع سویه های مسری و کاهش نرخ واکسیناسیون را شدت بخشیده است.
هم اکنون مجموع آمار قربانیان کرونا در هند به ۲۰۰ هزار نفر نزدیک شده، بیمارستانها با کمبود ذخایر اکسیژن و تخت خالی مواجهند و امکان پذیرش بیماران وجود ندارد.
تاریک جاسارویچ، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: این سازمان تجهیزات ضروری همچون ۴۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز به هند ارسال کرده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از خبرگزاری رویترز، وی ادامه داد: کمتر از ۱۵ درصد افراد آلوده به کروناویروس در این کشور به مراقبت های بیمارستانی و حتی تعداد کمتری از آنان به اکسیژن نیاز دارند. هم اکنون، قسمتی از مشکل اخیرِ هند این است که خیلی از مردم به سبب عدم آگاهی و دسترسی به اطلاعات درست و خدمات مشاوره ای، سریع به بیمارستان مراجعه می کنند و این درحالیست که مدیریتِ مراقبت های خانگی و در رسیدگی به بیمار در منزل بسیار ایمن تر و بی خطرتر است.

1400/02/07
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , خدمات