استاد دانشگاه علوم پزشكی ایران عنوان كرد؛

باور غلط مبتلا نشدن سالمندان به آسم

باور غلط مبتلا نشدن سالمندان به آسم استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: این باور اشتباه است که برخی همکاران جامعه پزشکی و عموم مردم فکر می کنند که آسم در افراد مسن وجود ندارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی جواد موسوی، در نشست مجازی روز جهانی آسم، با عنوان این مطلب که بیماری آسم در کشور خوب مدیریت نمی گردد، اضافه کرد: باور اشتباهی در میان بعضی از همکاران جامعه پزشکی و سطح جامعه وجود دارد در خصوص اینکه افراد مسن آسم نمی گیرند. وی افزود: آسم در افراد سالمند هم وجود دارد و حتی شاید نسبت به برخی از سنین، شیوع آسم در افراد سالمند بیشتر باشد. موسوی اضافه کرد: حدود ۷ تا ۱۰ درصد افراد سالمند بالای ۶۵ سال گرفتار آسم سالمندی می شوند. استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان این مطلب که آسم سالمندی دو تیپ دارد، اظهار داشت: یک نوع آسم از دوران کودکی تداوم پیدا می کند و پس از ۴۵ سالگی خودش را نشان داده است. یک نوع دیگر هم پس از ۴۵ سالگی آغاز می شود. وی ادامه داد: مشخصه دیگر آسم سالمندی این است که معمولاً شدیدتر از آسم کودکان است. موسوی ضمن اشاره به اختلال درک تنفسی از بیماری آسم در افراد سالمند، اظهار داشت: همین مساله منجر به تأخیر در رفتن به پزشک می شود. همینطور وجود بیماری های همراه در افراد سالمند، بیماری آسم را به آنها ارتباط می دهند. وی با عنوان این مطلب که تشخیص آسم مهم می باشد، اضافه کرد: فرایند درمان آسم سالمندی گاهی تحت تاثیر سایر بیماری ها قرار می گیرد. موسوی اظهار داشت: فاکتور بسیار مهم در افراد مسن، اختلالات روحی و روانی است، بخصوص در سالمندانی که تنها زندگی می کنند و گرفتار افسردگی می شوند.

1400/02/14
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان