وزیر بهداشت:

كنترل مرزهای دریایی كشور تشدید شود

كنترل مرزهای دریایی كشور تشدید شود بیمارستان دی: وزیر بهداشت از رصد نقطه ای در مرزهای دریایی کشور بمنظور کنترل ورود بیماری کرونا آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمکی ظهر امروز دوشنبه در آئین افتتاح ۱۸ طرح بهداشتی درمانی استان خوزستان به مناسبت آزادسازی خرمشهر، اظهار نمود: ویروس هندی و آفریقای جنوبی گوشه هایی از کشور را بصورت کوچک گرفتار کرده است که تلاش می شود تا آتش دیگری به جان کشور نیافتد.
وی با اعلان اینکه نگرانی از ویروس های جدید مربوط به استان های جنوبی، جنوب غرب و شرق است که از مرزهای دریایی بعنوان عامل نگرانی از شیوع این نوع ویروس ها یاد کرد و اظهار داشت: بااینکه همکاران در کوشش برای کنترل مبادی دریایی هستند و گزارش سه خدمه فیلیپینی و کاپیتان های مبتلا به نوع برزیلی را نیز متوجه شدند اما باید پایش ورود در مرز دریایی تقویت و تشدید شود.
نمکی اضافه کرد: همان گونه که ویروس ووهان از چین خودرا به قطب رساند، ویروس هندی و آفریقای جنوبی به آسانی می توانند خودرا به همه جا برسانند و نباید اجازه داد موج دیگری در کشور شکل گیرد.
وزیر بهداشت به پیش رو بودن انتخابات اشاره نمود و اظهار داشت: انتخابات مهمی در پیش است و عزت جمهوری اسلامی ایران در مشارکت بالای مردم است؛ بدین سبب باید به شکلی از فضا مراقبت شود تا در انتخابات آینده فضا برای حضور فعال مردم و بدون کرونا وجود داشته باشد.
وی از رونمایی از واکسن کرونائی ایرانی در ماه جاری آگاهی داد و بیان کرد: ایران در عرصه واکسن هم اقدام نموده و همان گونه که قول داده بودیم در خردادماه امسال واکسن ایرانی را روی میز می گذاریم و به دنیا ثابت می نماییم که در این حوزه نیز بُرد کرده ایم.
نمکی بر پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز موج چهارم کرونا تاکید کرد و اظهار داشت: ایران در مدیریت کرونا در جایگاه خوبی قرار دارد و موج چهارم بااینکه تعداد بیماران بیشتری داشت اما به نسبت گذشته میزان مرگ ومیرها به نصف شمار آن در گذشته کاهش یافته است.
وی به سیاست گذاری ها برای گذر از این برهه تاریخی اشاره نمود و اضافه کرد: یکی از اقدامات انجام شده دراین زمینه راه اندازی کمیته ترخیص و تقویت مراقبت در منزل بود که اشغال ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی را کم کرد.
وی در ادامه سخنانش افتتاح بخش دیالیز و سرطان را در شهرستان خرمشهر وعده داد و اظهار داشت: راه انداز یخش جدید دیالیز و سرطان در این شهرستان بمحض بازگشت به تهران پیگیری می شود و موضوع کمبودهای بیمارستان طالقانی آبادان نیز دنبال خواهد شد.
نمکی از راه اندازی منطقه آزاد علمی به پیشنهاد «حسین گروسی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نیز استقبال و آمادگی وزارت بهداشت را دراین زمینه اعلام نمود.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، وزیر بهداشت امروز به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر به این شهر سفر کرد و ۱۸ طرح بهداشتی درمانی با حضور وی راه اندازی شد.

1400/03/04