بر اساس رای هیات عالی انتظامی سازمان نظام پزشكی اعلام شد

محرومیت یك ساله روازاده از حرفه پزشكی و وابسته در كل كشور

محرومیت یك ساله روازاده از حرفه پزشكی و وابسته در كل كشور بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، حسین روازاده معروف بهˮ حکیم روازادهˮ بر مبنای رای هیات عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی به یک سال محرومیت از اشتغال به حرفه پزشکی و وابسته در کل کشور محکوم شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا ؛ در متن نامه دکتر فتاحی معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی خطاب به دکتر قاسم جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص محکومیت «حسین روازاده» آمده است: « به پیوست تصویر رأی قطعی به شماره کلاسه ۱۹۸/۵۹/۸۱۱۰ مورخ ۹۸.۰۹.۰۶ هیات عالی انتظامی نظام پزشکی در مورد آقای دکتر حسن روازاده به شماره عضویت ۵۸۲۹۰ در خصوص یک سال محرومیت از اشتغال به حرفه پزشکی و وابسته در کل کشور به پیوست ارسال می گردد. خواهشمند است دستور فرمائید رأی مذکور از تاریخ ۰۱/۰۴/ ۱۴۰۰ازطریق دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و سازمانهای بیمه گر مورد اقدام قرار گرفته و از اقدام اجرایی انجام شده این سازمان را آگاه فرمایند. »

1400/03/30
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی