یك سفارش برای كاهش التهاب پوست و مفاصل

یك سفارش برای كاهش التهاب پوست و مفاصل بیمارستان دی: نتایج مطالعات جدید نشان میدهد که تغییر در رژیم غذایی و انتقال از سبک تغذیه غربی به یک رژیم متعادل می تواند احتمال بروز التهاب در پوست و مفاصل را کم کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، راز سلامت پوست و مفاصل در میکروارگانیسمهای روده است. مطالعه پژوهشگران آمریکایی نشان داد رژیم غذایی غنی از مواد قندی و چربی منجر به عدم تعادل در بافت میکروبی روده شده و ممکنست در بروز بیماریهای التهابی پوستی مانند پسوریازیس نقش داشته باشد.
نتایج این مطالعه حاکی از آنست که رعایت رژیم غذایی متعادل تر، سلامت روده را بازیابی کرده و التهاب پوستی را سرکوب می کند.
بگفته پژوهشگران، مطالعاتی که قبل از این انجام گرفته حاکیست رژیم غذایی غربی که مشخصه آن وجود مواد قندی و چربی است می تواند به التهاب پوستی و بروز بیماری پسوریازیس منجر شود. باوجود وجود داروهای ضد التهابی قوی برای درمان این بیماری پوستی، تحقیقات نشان می دهد که اعمال تغییرات ساده در رژیم غذایی ممکنست تاثیرات مهمی بر بهبود علایم پسوریازیس داشته باشد.
پسوریازیس نوعی بیماری پوستی است که با سیستم ایمنی بدن مرتبط می باشد. هنگامی که سلول های ایمنی به اشتباه سلول های سالم پوست را هدف قرار می دهند، سبب التهاب پوست، پوسته پوسته شدن آن و ایجاد لکه های قرمز همراه با خارش می شود. حدود ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به پسوریازیس گرفتار آرتریت پسوریازیس هستند که با علائمی مانند سفتی و خستگی صبحگاهی، ورم انگشتان دست و پا، درد در مفاصل و تغییر ناخن هم راه است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مدیکال اکسپرس، رژیم غذایی بر تعادل میکروبی روده و التهاب پوست تاثیر می گذارد برای اینکه غذا یکی از با اهمیت ترین عوامل قابل تغییر در تنظیم میکروبیوم روده است. رژیم غذایی غربی می تواند موجب تغییر سریع و اختلال در میکروبیوم روده و عملکرد آن شود و این اختلال در تعادل میکروبی در التهاب روده نقش دارد.

1400/04/02
تگهای خبر: التهاب , بیماری , دارو , درمان