زالی عنوان كرد؛

مركز درمانی مسیح دانشوری به مگا بیمارستان تبدیل می شود

مركز درمانی مسیح دانشوری به مگا بیمارستان تبدیل می شود بیمارستان دی: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از تبدیل بیمارستان مسیح دانشوری به یک مگابیمارستان آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، در مراسم افتتاح بخش آنکولوژی ساختمان امام حسن مجتبی بیمارستان مسیح دانشوری، اظهار داشت: افزودن ۳۷۷ تخت در ۱۲ طبقه، فرآیندی است که شرایط متفاوت هویتی برای بیمارستان مسیح دانشوری رقم می زند و این مرکز را به یک مگابیمارستان تبدیل خواهدنمود. وی، شتاب مؤثر و سرعت این پروژه را رکوردی استثنایی خواند و اضافه کرد: پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی این ساختمان در عرض ۱۲ ماه، به ویژه در بیمارستانی که نقطه کانونی پذیرش بیماران کرونائی بود، اقدامی بهادار است. زالی اشاره کرد: جنبه هی مهم خدماتی در بیمارستان مسیح دانشوری بصورت به هم پیوسته و در هم تنیده دیده می شود. این بیمارستان در کنار درمان، قطب مهمی در عرصه آموزش و پژوهش شمرده می شود و در این عرصه بسیار سرآمد و متعالی است. همین طور نگاه چندوجهی حاکم در این مرکز، آنرا به اسوه عملی و الگوی قابل عرضه خصوصاً در زمینه بیماریهای تنفسی تبدیل نموده است. وی با اشاره به این که بیمارستان مسیح دانشوری در دوران کرونا بیش از پیش در عرصه ملی و بین المللی به شهرت رسید، اضافه کرد: این بیمارستان به مدد تیم بهداشت و درمان کشور از روزهای آغازین بحران در خط مقدم و از پیش قراولان مقابله با همه گیری بود. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بهبود قطعی ۸۵ درصد بیماران کرونائی بستری در طول این یک سال در بیمارستان مسیح دانشوری آگاهی داد و اظهار داشت: علاوه بر تعداد بالای مراجعین و بیماران بستری در بخش های کرونائی، در خیز چهارم بیش از ۱۰ هزار و ۱۷۳ بیمار بصورت سرپایی موقت و ۲ هزار بیمار بستری موقت از خدمات این بیمارستان بهره گرفته اند. علاوه بر این در طول یک سال اخیر بیش از ۳۷ هزار مراجعه کننده و ۸ هزار بیمار بستری غیر کرونائی از خدمات بیمارستان مسیح دانشوری بهره برده اند. زالی افزود: بیمارستان مسیح دانشوری در زمینه پژوهش هم با چهره ممتاز بین المللی، یکی از کانون های پرنشاط تحقیقاتی است، بطوریکه ۶۸ کارآزمایی بالینی در این مرکز کلید خورده است.

1400/04/04
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری