رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

بخشنامه جدید تأسیس داروخانه اجرا می شود

بخشنامه جدید تأسیس داروخانه اجرا می شود به گزارش بیمارستان دی رییس سازمان غذا و دارو، بر اجرای بخشنامه جدید تأسیس داروخانه اصرار کرد و اظهار داشت: نقل قول از طرف وزیر بهداشت در رابطه با توقف اجرای این بخشنامه کذب است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، بامداد سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰ در برنامه چاپ اول شبکه خبر سیما، گفت: از سال ۱۳۳۴ قوانین مربوط به دارو در کشور شکل گرفته و در سال ۵۷ تعداد داروخانه های کشور به ۱۰۰۰ داروخانه هم نمی رسید. وی ادامه داد: امروز ۱۴ هزار داروخانه داریم که بیشتر آنها خصوصی هستند. شانه ساز افزود: از ۱۰ سال پیش نسبت به نحوه صدور مجوز تأسیس داروخانه اعتراضاتی شکل گرفت و در نهایت با در نظر گرفتن تمامی جوانب کار، سیستم امتیاز بندی داروخانه ها گرفته شد. وی ادامه داد: آنچه تبدیل به بخشنامه شده شاید اشکالاتی داشته باشد اما قابل قبول است. شانه ساز اظهار داشت: تکیه بر خدمات در داروخانه مورد توجه قرار گرفته تا مصرف دارو منطقی شود. رییس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: سرویس دهی بهتر برای داروخانه درآمد بیشتری ایجاد خواهدنمود. وی با بیان این که بابت ارائه خدمات در داروخانه ها پولی دریافت نمی شد، اظهار داشت: امسال این مشکل حل شده و روند قانونی برای دریافت هزینه بابت خدمات دارویی دریافت شود. شانه ساز در رابطه با وضعیت تأسیس داروخانه توضیحاتی ارائه داد و اضافه کرد: باتوجه به بخشنامه جدید تأسیس داروخانه، شرایط برای خدمت در مناطق محروم بیشتر شده است. وی با اشاره به حذف مقوله جمعیت در تأسیس داروخانه، اظهار داشت: این مساله محل اختلاف بر سر بخشنامه جدید است، اما باید به سمت و سویی برویم که علاوه بر رعایت اقتصاد داروخانه، خدمات دارویی نیز مورد توجه قرار گرفته است. شانه ساز با اشاره به جلسه روز گذشته در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اضافه کرد: قرار شد نقاط ضعف بخشنامه جدید تأسیس داروخانه بررسی شود تا نگرانی ها رفع گردد. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به نگرانی ها پیرامون نبود داروخانه در مناطق محروم، اظهار داشت: خاصیت خاص بخشنامه جدید همین است که مناطق کمتر برخوردار از خدمات دارویی و داروخانه ها، بیشتر بهره مند شوند. شانه ساز، وجود تضاد منافع در بخشنامه جدید تأسیس داروخانه را رد کرد.

1400/04/16
تگهای خبر: امداد , بهداشت , خدمات , دارو