زالی عنوان كرد؛

بیمارستان ها آماده موج پنجم كرونا باشند

بیمارستان ها آماده موج پنجم كرونا باشند بیمارستان دی: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بر آمادگی بیش از پیش بیمارستان ها برای مواجهه با موج پنجم کرونا تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی در وبیناری که با رؤسا و مدیران بیمارستان های پایتخت با محوریت آمادگی در مقابل پیک پنجم کرونا برگزار شد، با هشدار نسبت به پیک پنجم کرونا، خواهان آمادگی بیمارستان ها و مراکز درمانی برای پذیرش بیماران جدید در ایام آتی شد.
وی با اشاره به فعال سازی کمیته های ترخیص در بیمارستان ها، در پیک های قبلی کرونا، تصریح کرد: این کمیته ها نقش بسیار مؤثری را در گردش بیمارستانی و شناور سازی تخت های بیمارستانی داشتند که موجب می شود مدیریت بیمارستان برای تصمیم گیری درباره تخت های بیمارستانی با چابکی بیشتری عمل کند؛ بنابر این لازم است که برای آمادگی در مقابل پیک پنجم کرونا نسبت به راه اندازی کمیته ترخیص اقدام گردد.
زالی افزود: همین طور برای حفظ و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران، آرایش تیم های درمانی باید به شکلی باشد که اواخر هفته و در ایام تعطیل نقصانی در ارائه خدمات به بیماران ایجاد نشود.
وی با اعلان اینکه اکنون در آستانه خیز پنجم کرونا هستیم، نسبت به ضرورت آمادگی برای توسعه و راه اندازی بخش های جدید در بیمارستان های پایتخت اصرار کرد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، خواهان مدیریت اعمال جراحی غیر ضروری و بخش های غیرکرونایی بیمارستان ها در دوران پیک جهت ظرفیت سازی برای بیماران کرونائی شد.
زالی همین طور با هشدار نسبت به احتمال واکسن گریز بودن واریانت جدید کرونا، بر ضرورت حساسیت کادر بهداشت و درمان برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفاظت از خود در مقابل بیماری کرونا اصرار کرد.
وی با اعلان اینکه راه اندازی درمانگاه های سرپایی کرونا برای تزریق رمدسیویر در پیک های قبلی کرونا در تهران تجربه بسیار موفقی بوده است، خواهان توجه ویژه رؤسای بیمارستان ها به این تجربه بعنوان یک استراتژی روشن برای کاهش بار بیمارستان ها و بار ویروس در گردش در سطح شهر شد.
زالی، تغییر در الگوی سنی مراجعان، تلفیق علایم گوارشی با علایم تنفسی، سرعت در بستری بیماران در بخش مراقبت های ویژه، کوتاه بودن فاصله زمانی بین ابتلای اولیه تا بستری در بیمارستان و درگیری شدید ریوی را از خاصیت هایی دانست که اکنون در بیشتر بیمارستان های پایتخت درباره بیماران کرونائی مشاهده می شود.
وی همین طور سامانه ۶۰۷۰ را سامانه ای بسیار پرکاربرد برای تسهیل در جایابی بیماران دانست و خواهان تقویت آن شد.

1400/04/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , جراحی