معاون سازمان بیمه سلامت عنوان كرد؛

شرط پوشش بیمه ای هزینه های درمانی

شرط پوشش بیمه ای هزینه های درمانی بیمارستان دی: معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: شرط پوشش بیمه ای هزینه های درمانی در صندوق همگانی رعایت سیستم ارجاع است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی رضایی اضافه کرد: بیمه شدگان بیمه سلامت می توانند برای اطلاع از نام پزشک خانواده خود، به پنل شهروندی بیمه سلامت به آدرس eservices.ihio.gov.ir/esc و یا ادارات بیمه سلامت شهرستان محل سکونت خود رجوع کنند. به قول رضایی، در این طرح بیمه شده از پزشک عمومی خود خدمات درمانی را دریافت می کند و در صورت تجویز پزشک عمومی، با رفتن به پزشک متخصص خدمات را دریافت می کند. معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت خاطرنشان کرد: پیش از این بیمه شدگان بیمه سلامت فقط با رفتن به مراکز درمانی دولتی خدمات دریافت می کردند که با رعایت سیستم ارجاع، حالا می توانند از بخش خصوصی هم استفاده کنند. رضایی اظهار داشت: بیمه شدگان می توانند تنها با پرداخت ۶ هزار تومان از ویزیت پزشک عمومی و ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان از پزشک متخصص استفاده کنند. او همینطور اضافه کرد: خدمات اورژانسی استثنا بوده و بدون ارجاع زیر پوشش قرار دارد.

1400/04/25
تگهای خبر: service , بیمه , پزشك , خدمات