مدیركل دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

برخورد با داروخانه های متخلف در عرضه انسولین قلمی

برخورد با داروخانه های متخلف در عرضه انسولین قلمی بیمارستان دی: مدیرکل دفتر بازرسی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: بمنظور نظارت بر عرضه انسولین قلمی در داروخانه های منتخب سراسر کشور بازرسی های مستمر صورت گرفته و با متخلفان برخورد می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رسول ملکوتی با بیان این مطلب اشاره کرد: باتوجه به دستور رییس سازمان برای انجام بازرسی ویژه و مستمر از نحوه ارائه خدمات کالاهای سلامت خصوصاً در داروخانه ها با مشارکت اداره کل دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، نظارت مستمر از اردیبهشت ماه سال جاری در مورد نحوه عرضه انسولین قلمی در داروخانه ها صورت می گیرد. وی با اشاره به این که بازدیدها در سطح شهر تهران و شهرهای تحت نظارت دانشگاه های علوم پزشکی تهران و البرز با اولویت داروخانه های منتخب و شبانه روزی انجام می شود. مدیرکل دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: البته بطور همزمان حضور فعال مسئول فنی داروخانه، نحوه عرضه اقلام کرونائی (ماسک، الکل و مواد ضدعفونی) و مکمل ها در داروخانه مورد بررسی قرار گرفته و موارد تخلف احتمالی پیگیری می شود. وی با اعلان اینکه تخلفات گزارش شده برای پیگیری از مراجع ذی صلاح قانونی و قضائی بصورت روزانه و به فوریت ارسال می شود، اظهار داشت: باتوجه به پیگیری های انجام شده ضمن معرفی متخلف به کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه مربوطه، داروخانه مورد نظر از لیست داروخانه های منتخب حذف شده و برای رفع بموقع نیاز دارویی بیماران، داروخانه واجد شرایط منتخب می شود. گفتنی است، بازدیدهای مشابه در استانهای دیگر بصورت هفتگی در حال انجام می باشد، همین طور مردم نیز می توانند تخلفات صورت گرفته را بوسیله سامانه شکایت سازمان غذا و دارو support.ttac.ir در اختیار این دفتر قرار دهند.

1400/04/25
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , خدمات , دارو