وزیر بهداشت خبر داد

افزایش مراكز و سرعت واكسیناسیون در كشور در ایام آتی

افزایش مراكز و سرعت واكسیناسیون در كشور در ایام آتی وزیر بهداشت از افزایش سرعت واکسیناسیون و مراکز تزریق واکسن کرونا در سراسر کشور آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سعید نمکی با اشاره به بازدید امروز خود به همراه علیرضا زالی، فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران از چند مرکز واکسیناسیون اظهار داشت: از چند مرکز خودرویی و مرکز تجمیعی واکسیناسیون در تهران بازدید داشتیم و خوشبختانه روند کار به سرعت در حال انجام می باشد.
وی اضافه کرد: قرار شد هم شیفت ها اضافه شود و هم تعداد ایستگاه هایی که واکسن را تزریق می کنند. خوشبختانه مردم اکثرا راضی هستند از سرعت عمل تزریق واکسن و همکاران ما هم در این هوای گرم با فشاری که تحمل می کنند با روی خوش و سرعت بالا کار خودرا انجام می دهند.
وی اشاره کرد: امیدواریم در ایام اتی هم سرعت را بالا ببریم و هم تعداد پایگاه ها را در سراسر کشور و خصوصاً تهران افزایش دهیم.

1400/04/26
تگهای خبر: بهداشت , شیفت