پیام تبریك نمكی به وزرای بهداشت كشورهای اسلامی به مناسبت عید سعید قربان

پیام تبریك نمكی به وزرای بهداشت كشورهای اسلامی به مناسبت عید سعید قربان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را به وزرای بهداشت کشورهای اسلامی تبریک گفت و اظهار نمود: عید قربان، یادآور قربانی کردن خواسته ها و امیال بشری برای کسب رضای حق تعالی، روز وفاداری، اتحاد، دوستی، برادری و فداکاری میان امت اسلامی در گوشه و کنار دنیا است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، متن پیام دکتر سعید نمکی خطاب به وزرای بهداشت کشورهای اسلامی به شرح زیر است:
"وزرای محترم بهداشت کشورهای اسلامی
با سلام و احترام
تبریکات صمیمانه اینجانب را به مناسبت فرا رسیدن عید بزرگ قربان را حضور جنابعالی و ملت بزرگ کشورتان اعلام می دارم. عید قربان، یادآور قربانی کردن خواسته ها و امیال بشری برای کسب رضای حق تعالی، روز وفاداری، اتحاد، دوستی، برادری و فداکاری میان امت اسلامی در گوشه و کنار دنیا است.
امسال در حالی این عید بزرگ را جشن می گیریم که باوجود گذشت بیش از یک سال، غالب کشورهای اسلامی هنوز درگیر چالش مقابله با بیماری همه گیریCOVID-۱۹ هستند. پس ضروری می باشد، جهت کنترل و مهار این بیماری مهلک و غلبه بر این بحران جهانی، کشورهای اسلامی بیش از هر زمانی متحد شده و همبستگی میان خودرا افزایش داده، تا سلامت و رفاه را برای مردم جهان خصوصاً ملل مسلمان به ارمغان آورند.
امیدوارم به برکت این عید بزرگ، تلاشهای مشترک کشورها نتایج موثری را در پی داشته و سبب ارتقای سلامت امت اسلامی شود."

1400/04/29
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك