افزایش موارد جدید مبتلاشدن به كرونا در چین

افزایش موارد جدید مبتلاشدن به كرونا در چین طبق گزارش کمیسیون ملی بهداشت چین، 76 مورد جدید مبتلاشدن به ویروس کرونا در روز یکشنبه 25 ژوئیه در این کشور شناسایی شده که این تعداد بالاترین میزان از شروع سال جاری طی یک روز بوده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، به رغم اقدامات سخت چین در مقابله با پاندمی کرونا، کشف ۷۶ مورد جدید در ضمن یک روز که بیشترین تعداد از شروع سال جاری است، زنگ خطر را برای مقامات چینی بصدا درآورد.
بر طبق این گزارش ۴۰ مورد مبتلاشدن در مورد افراد محلی و ۳۶ مورد از خارج از کشور بوده است. طبق اعلام کمیسیون ملی بهداشت چین از ۴۰ مورد مبتلاشدن افراد محلی، ۳۹ مورد آن در شهر "نانجینگ" مرکز استان " جیانگسو" واقع در شرق چین بوده است.
با شروع پاندمی کرونا، چین اقدامات سختگیرانه ای را برای مقابله با این ویروس انجام داده است. بمحض کشف یک مورد ابتلا، تمام منطقه قرنطینه شده و ساکنان آن مورد آزمایش قرار می گیرند. هم اکنون ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ساکنان نانجینگ نیز در قرنطینه کامل بسر می برند و همه ساکنان باید برای بار دوم مورد تست کرونا قرار بگیرند.
مقامات بهداشت چین همین طور مسیرهای رفت و آمد افراد مبتلا را نیز شناسایی می کنند. به گزارش مقامات، پنج نفر از چهار استان متفاوت با علایم مثبت کرونا شناسایی شده اند که برای سفر به فرودگاه نانجینگ رفته بودند.
بنابر گزارش دویچه وله، این کشف زنگ خطر را برای مقامات چینی در مورد افزایش احتمالی تعداد مبتلایان در سراسر چین بصدا درآورده است.

1400/05/05
تگهای خبر: بهداشت