استاد تمام ویروس شناسی:

دریافت واكسن از ابتلای مجدد به كرونا پیشگیری نمی كند

دریافت واكسن از ابتلای مجدد به كرونا پیشگیری نمی كند بیمارستان دی: استاد تمام ویروس شناسی با اشاره به این که خیز پنجم کرونا به سبب چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین تر از پیک های قبلی است، اظهار داشت: واکسیناسیون از ابتلای مجدد پیشگیری نمی نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا ناجی اظهار نمود: متأسفانه در خیز چهارم بیماری در کمال ناباوری وارد خیز پنجم کرونا شده ایم. وی ادامه داد: یکی از مهم ترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می خورد، عدم قرنطینه کردن شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: طبق اطلاعات رسمی کاملاً مشخص است که تمکین مردم به رعایت بهداشت اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است. ناجی اضافه کرد: کشور هم اکنون در وضعیتی قرار دارد که روزانه بیش از ۲۰ هزار موارد مثبت جدید داریم و آرام آرام باید در طول دو هفته آتی منتظر آمار بیشتر مبتلایان و به دنبال آن افزایش موارد مرگ و میر باشیم. رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با اشاره به این که خیزش پنجم کرونا به سبب چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین تر از پیک های قبلی است اشاره کرد: این مساله و به تبع ضررهای ناشی از آن تماماً مواردی است که متوجه مردم است. وی افزود: عواقب کرونا عواقبی است که صددرصد متوجه مردم است؛ مثل از دست دادن جان و عوارض پایداری که ابتلاء به این بیماری بجای می گذارد. ناجی با اشاره به خاصیت های سویه دلتا اشاره کرد: این سویه به سبب گستردگی در شیوع و این مساله که ابتلاء به آن عموماً بین همه ی اعضای خانواده رخ می دهد می تواند در خیلی از موارد خسارت های جبران ناپذیری را برای خانواده ها بدنبال داشته باشد. رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حساسیت بیشتر عمومی نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی را خواهان شد و هشدار داد: باید دولت محدودیت های پیشگیرانه بیشتری را برای کنترل کرونا اعمال کرده و مردم را وادار به رعایت بهداشت اجتماعی کند. وی با اشاره به این که این باور که واکسیناسیون و یا یکبار ابتلا به کووید ۱۹ می تواند از ابتلای مجدد پیشگیری کند باوری غلط و نادرست است اشاره کرد: در موارد بسیاری افراد پس از ابتلاء به کرونا مجدداً به این بیماری مبتلا می شوند و یا حتی در بعضی موارد ممکنست گرفتار بیماری در فرم های وخیم تر شوند. بگفته ناجی، عوارض ابتلاء به کرونا، عوارض جدی است که دولت باید به لحاظ آموزش و تاکید بر رعایت پروتکل ها جدی تر باشد تا مردم بدانند خطر کرونا بسیار جدی است. رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با اعلان اینکه ایران همچون کشورهایی است که شیوع بالای کرونا را تجربه کرده اشاره کرد: خطر مرگ و میرو از کارافتادگی پس از کرونا بسیار بالاست و متأسفانه در ایام آینده باید منتظر عددهای بالاتر مرگ و میر ناشی از کرونا باشیم. وی تصمیم گیری مناسب و به هنگام دولت، با هدف کنترل اپیدمی کرونا را خواهان شد و افزود: سیاستگزاران باید سکون و قرنطینه سازی شهرها را بصورت بسیار جدی برقرار کنند و فقط به اعمال جریمه بسنده نکند تا گردش ویروس کمتر شود.

1400/05/06
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك