شادنوش تشریح كرد؛

جزئیات سومین انتقال هوایی قلب اهدایی در هفته جاری

جزئیات سومین انتقال هوایی قلب اهدایی در هفته جاری به گزارش بیمارستان دی رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، از انجام موفقیت آمیز سومین پیوند قلب اهدایی از راه انتقال هوایی در هفته جاری اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهدی شادنوش، اظهار داشت: با همکاری تیم های پیوند و واحدهای فراهم آوری دانشگاه های علوم پزشکی یزد، شهید بهشتی، سازمان اورژانس و اورژانس هوایی عملیات انتقال هوایی و پیوند اعضا با موفقیت صورت گرفت. وی اظهار نمود: در این پیوند فرد ۲۴ ساله بوده است. قهرمان دهنده عضو هم جوان ۱۹ ساله ای است که به دلیل تصادف گرفتار مرگ مغزی شده بود. شادنوش اضافه کرد: ساعت ۸ بامداد پرواز به سمت یزد حرکت کرده، قلب توسط تیم پیوند بیمارستان شهید صدوقی یزد برداشته و از راه اورژانس هوایی به بیمارستان مسیح دانشوری برای پیوند انتقال یافت. رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت اظهار داشت: کبد در شهر یزد پیوند شده و دو کلیه جهت پیوند به شهر شیراز انتقال یافت. شادنوش تصریح کرد: این سومین انتقال عضو پیوندی در هفته جاری بوده که از یزد به تهران صورت گرفت.

1400/05/06
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیماری