ولایتی مطرح كرد؛

هیچ بیمار كرونائی نباید از درمان محروم شود

هیچ بیمار كرونائی نباید از درمان محروم شود به گزارش بیمارستان دی رییس بیمارستان مسیح دانشوری، با اشاره به افزایش مراجعات بیماران کرونائی در پیک پنجم، اظهار داشت: هیچ بیماری نباید بدون درمان رها شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اکبر ولایتی ضمن تقدیر از تلاش مدافعان سلامت کشور و این بیمارستان در پاندمی بیماری کووید ۱۹، بر لزوم بهره برداری حداکثری از امکانات موجود برای ارائه خدمت رسانی و درمان بیماران تاکید نمود. وی با اشاره به خدمت رسانی و درمان بیماران (مراجعه اولیه یا بیماران ارجاعی) با تمام ظرفیت در این مرکز تصریح کرد که هیچ بیماری از درمان نباید محروم شود. رییس بیمارستان مسیح دانشوری اشاره کرد: از شروع شیوع ویروس کرونا تا حالا بیمارستان مسیح دانشوری با جدیت در خط مقدم مبارزه با این ویروس حضور داشته و همیشه برای نجات جان بیماران و هموطنان تلاش نموده است. وی با اشاره به افزایش مراجعان در پیک پنجم بیماری اضافه کرد: در وضعیت فعلی نیز باید با تمام توان و همراهی کادر درمانی برای خدمت رسانی و ارائه خدمات درمانی به مراجعان تلاش نماییم و دست اندرکاران اهتمام لازم بمنظور پذیرش و در صورت لزوم بستری هر چه بیشتر مراجعه کنندگان را در نظر داشته باشند. ولایتی ضمن تقدیر از کوشش های مدافعان سلامت کشور و خصوصاً همکاران بیمارستان مسیح دانشوری که در پاندمی کرونا دلسوزانه به مقاومت، ایستادگی و مجاهدت پرداختند، ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر سلامت و آرامش با از میان رفتن این ویروس به جامعه بازگردد.

1400/05/07