استاندار اردبیل:

رشد کشت گیاهان دارویی در اردبیل وابسته به ایجاد صنایع فرآوری است

رشد کشت گیاهان دارویی در اردبیل وابسته به ایجاد صنایع فرآوری است به گزارش بیمارستان دی استاندار اردبیل اظهار داشت: رشد کشت گیاهان دارویی در استان اردبیل در سالهای اخیر خوب بوده که این مهم نیاز به ایجاد صنایع تبدیلی را تشدید می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اکبر بهنام جو عصر شنبه در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در اردبیل اظهار نمود: در سالهای اخیر کشت گیاهان دارویی در استان اردبیل از ۶۷ هکتار به بالای ۸۰۰ هکتار بالا رفته که این نویدبخش توسعه بخش های فرآوری گیاهان دارویی در استان اردبیل است.
وی با اعلان اینکه تا آخر سال ظرفیت اشتغال این کارخانه به دو هزار نفر افزایش می یابد، اشاره کرد: یک هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در این مجموعه انجام شده و بطور قطع بخش عظیمی از تولیدات این کارخانه از گیاهان دارویی و فرآوری و استحصال آنها خواهد بود.
وی اظهار داشت: به همین دلیل و با توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری در این بخش جهاد کشاورزی الگوی کشت جدیدی را در زمینه توسعه گیاهان دارویی تعریف کرده تا در سطح استان شاهد تقویت تولید و فرآوری چنین محصولات ارزشمندی باشیم.
استاندار اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل برخی سرمایه گذاران بدون نیاز به تسهیلات راه اندازی واحد تولیدی خودرا شروع کردند که شرکت داروسازی خصوصی یکی از این مجموعه ها است که ظرفیت خوبی را در زمینه اشتغال و توانمندی های اقتصادی ایجاد کرده است.
بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: در کنار راه اندازی این کارخانه در فازهای مختلف، سرمایه گذار نسبت به تامین انرژی برق باتوجه به کمبود انرژی نیروگاه های موجود تلاش نموده تا با ایجاد ظرفیت ۳۵ مگاوات تولید انرژی پاک را در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: در ماه های اخیر و با راه اندازی و راه اندازی کارخانه های مختلف شاهد تلاش آنها برای تولید برق کارخانه های احداثی به شکل پنل های خورشیدی هستیم که کارخانه تولید آهن اسفنجی و همین طور این شرکت نمونه های موفق دراین زمینه هستند.
بهنام جو بیان کرد: قبل از این تنها ظرفیت تولید برق از نیروگاه های خورشیدی دو مگاوات بود که تنها این مجموعه با ظرفیت ۳۵ مگاوات تولید برق پاک را برای تامین نیاز این مجموعه فراهم خواهدنمود.
وی افزود: در مجموع به همت سرمایه گذاران بخش خصوصی و صاحبان صنایع به ظرفیت ۵۵ مگاوات تولید انرژی پاک در دستور کار قرار گرفته که بطور قطع این روند می تواند به تقویت و توسعه انرژی سالم و پاک در این مجموعه ها کمک نماید.
استاندار اردبیل اشاره کرد: با راه اندازی فازهای بعدی این واحد تولیدی امیدواریم هم در بحث اشتغال و هم تولید داروهای گیاهی و شیمیایی استان اردبیل به یک قطب ممتاز در کشور تبدیل گردد.

1400/05/10
تگهای خبر: دارو , داروسازی , محصولات