استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشكی تهران:

قدرت انتقال دلتا 60 درصد بیشتر از واریانت های قبلی است

قدرت انتقال دلتا 60 درصد بیشتر از واریانت های قبلی است به گزارش بیمارستان دی استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: پیک پنجم موج بسیار بزرگی است و متأسفانه هر روز رکوردهای جدیدی ثبت می نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اکبر فتوحی، ضمن اشاره به پیک پنجم کرونا، اضافه کرد: متأسفانه هر روز رکوردهای جدیدی چه از نظر تعداد رجوع کنندگان، تعداد بستری و حتی آمار مرگ و میر بیماران ثبت می نماییم. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: ویروس کرونا از ابتدا سرعت انتقال بالایی داشت و این سرعت پس از حدود یک سال و نیم دو برابر شده است. وی ادامه داد: میتوان گفت قدرت انتقال واریانت دلتا ۶۰ درصد بیشتر از واریانت آلفا و همینطور دو برابر واریانت اصلی است که از چین خارج شده است. فتوحی اظهار داشت: این سرعت انتقال، منجر به درگیری های بیشتری در خانواده ها و بخصوص اطفال شده است. وی به چاره اصلی ایجاد ایمنی اشاره نمود و اضافه کرد: ایمنی یا به طور عمده از راه واکسن تحقق پیدا می کند و یا از راه ابتلاء و تعادل بین این که چه نسبتی از مردم ایمنی به دست می آورند. از راه ابتلاء و یا واکسن و رفتاری که ویروس در ایجاد واریانت های جدید خواهد کرد، تعیین کننده افق یکی دو سال آینده خواهد بود. استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: در پیک پنجم، نظام سلامت و کادر درمان تجربه بهتری در مدیریت بیماری کووید ۱۹ پیداکرده اند و در مجموع شاهد کشندگی کمتری نسبت به پیک های قبلی هستیم. امیدواریم با واکسینه کردن بموقع افراد، عواقب ابتلاء را کمتر نماییم.

1400/05/11
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان