با حضور رئیس سازمان اورژانس كشور صورت گرفت؛

رونمایی از اولین اتوبوس آمبولانس ملی

رونمایی از اولین اتوبوس آمبولانس ملی بیمارستان دی: اولین اتوبوس آمبولانس ملی ایران با حضور رییس سازمان اورژانس کشور رونمایی گردید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند بامداد دوشنبه در مراسم رونمایی از اولین اتوبوس آمبولانس ملی ایران در کرج اظهار نمود: تا قبل از مجبور بودیم از اتوبوس آمبولانس های تولید خارج استفاده نمائیم و تعدد مدلهای آنها برای ما مشکل آفرین شده بود. وی با اشاره به این که ایران از پهنه بزرگی برخوردار و کشوری حادثه خیر است، بیان کرد: با توجه با بالا بودن آمار تصادفات در کشور به صورتی که ممکنست در یک حادثه بیش از ۱۵ مصدوم داشته باشد، استفاده از اتوبوس آمبولانس به یکی از نیازهای اصلی ما تبدیل گشته است تا بتوانیم به شکل صحیح و در اسرع وقت به حادثه دیدگان خدمت رسانی نماییم. رییس سازمان اورژانس کشور با اعلان اینکه تمامی تجهیزات اتوبوس آمبولانس ملی در داخل کشور و با توان متخصصان داخلی تامین می شود، اشاره کرد: برمبنای توافقات انجام شده طی چهار ماه آتی ۲۰ دستگاه از این اتوبوس آمبولانس ها را تحویل می گیریم و هر سه ماه ۲۰ دستگاه اضافی تحویل خواهیم گرفت.نیاز ۱۰۰ دستگاهی اورژانس به اتوبوس آمبولانسوی با اشاره به نیاز سازمان اورژانس کشور به ۱۰۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس اشاره کرد: باتوجه به توان بالای داخلی می توانیم تمامی نیاز به این وسایل امدادرسانی با ظرفیت داخلی تامین نماییم. کولیوند با اعلان اینکه از دو سال پیش برنامه ریزی کردیم تا اتوبوس آمبولانس ملی تولید شود، اشاره کرد: امیدواریم شرکت های داخلی پای کار بیایند و مانند تولید اتوبوس آمبولانس، کشور را در حوزه آمبولانس نیز از خارج بی نیاز کنند. وی با اعلان اینکه در تولید این اتوبوس آمبولانس ها از تجربه خدمات رسانی کارکنان اورژانس کشور بیشترین بهره بردیم، اظهار داشت: طراحی و تامین تجهیزات در اتوبوس آمبولانس ملی با بالاترین استانداردها و رعایت تمامی نکات صورت گرفته است. رییس سازمان اورژانس کشور اظهار نمود: اتوبوس آمبولانس ملی ظرفیت هست تخت برای بیماران عادی و یک تخت مراقبت ویژه را دارد و محلی نیاز برای استقرار پزشک در آن تعبیه شده است، همین طور در داخل این اتوبوس آمبولانس امکان زایمان مادران حامله وجود دارد. وی متذکر شد: هزینه تامین اتوبوس آمبولانس ملی در قیاس با نمونه خارجی ۵۰ درصد کمتر است و همین طور از ارزبری جلوگیری می کندف خصوصاً این که به لحاظ کیفی و استاندار نیز مشابه نمونه خارجی است.

1400/05/13
تگهای خبر: استاندارد , امداد , پزشك , خدمات