رئیس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛

برای مصرف ۳ ماه رمدسیویر داریم

برای مصرف ۳ ماه رمدسیویر داریم به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو از تأمین و توزیع داروی رمدسیویر در ۱۹۸۷ داروخانه سراسر کشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، با عنوان این مطلب که ایران با ۸ تولید کننده داروی «رمدسیویر» سومین تولید کننده این دارو در سطح جهان است، علت کمبود رمدسیویر در کشور را افزایش ابتلاء به وبروس کرونا در پیک پنجم و مصرف ناگهانی آن اعلام نمود و اضافه کرد: با محدودیتی که وجود داشت تابحال این دارو فقط در بیمارستان ها توزیع می شد. رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: قدیمی بودن یکی از شرکتهای سرم سازی در کشور باعث تعطیلی آن شد و ۴ شرکت تولیدی دیگر متعهد به تأمین سرم مورد نیاز کشور شدند. وی با اشاره به اینکه از ترکیه حدود ۲ میلیون واحد سرم وارد شده است، اضافه کرد: تا نیمه اول شهریور میزان تولید سرم در کشور از ۱۲ میلیون به ۱۷ میلیون واحد افزایش می یابد. شانه ساز با اشاره به اینکه برای مصرف سه ماه داروی رمدسیویر در کشور وجود دارد، اظهار داشت: هم اکنون یک هزار و ۹۸۷ داروخانه در کشور و ۴۹۰ داروخانه در استان تهران داروی رمدسیویر را توزیع می کنند. رئیس سازمان غذا و دارو، توزیع داروهای ضد کرونا را در حدود ۲ هزار داروخانه کشور اعلام نمود و اضافه کرد: متقاضیان می توانند با رفتن به سایت سازمان غذا و دارو به آدرس FDA.GOV.IR، نزدیک ترین داروخانه توزیع کننده به محل سکونت خویش را تعیین و به آن رجوع کنند. شانه ساز اظهار داشت: متقاضیان از اصالت دارو باید آگاه شوند.

1400/05/26
تگهای خبر: بیمارستان , دارو , داروخانه , سازمان غذا و دارو