رئیس اورژانس هوایی كشور خبر داد؛

۲۳هزار ماموریت اورژانس هوایی انجام شد

۲۳هزار ماموریت اورژانس هوایی انجام شد به گزارش بیمارستان دی رییس اورژانس هوایی کشور از انجام 23 هزار ماموریت اورژانس هوایی در سطح کشور آگاهی داد و اظهار داشت: با این اقدام 34 هزار بیمار و مجروح به مراکز درمانی منتقل شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد سرور ظهر امروز جمعه در حاشیه افتتاح پایگاه اورژانس هوایی بروجرد در جمع خبرنگاران با اشاره به این که چهل و نهمین پایگاه اورژانس هوایی کشور در بروجرد راه اندازی گردید، گفت: این پایگاه، سومین پایگاه اورژانس هوایی در لرستان است.
وی اشاره کرد: نیروهای پایگاه اورژانس هوایی بروجرد به امید خدا و با موفقیت و سربلندی خدمات فوریت های پزشکی هوایی را در شهر بروجرد و روستاهای آن و حتی شهرهای اطراف را تحت پوشش قرار می دهند.
رئیس اورژانس هوایی کشور با اشاره به این که در سازمان ۲۳ هزار ماموریت اورژانس هوایی داشته ایم، اظهار داشت: با این اقدام، ۳۴ هزار بیمار و مجروح را از نقاط صعب العبور و دور دست و در وضعیت بحرانی به مراکز درمانی مجهز منتقل کرده ایم.
سرور تصریح کرد: این خدمت در لرستان نیز با راه اندازی سومین پایگاه اورژانس هوایی به شکل مطلوبی انجام می شود.

1400/05/31
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , خدمات , درمان