محققان چینی می گویند؛

تأثیر طب سوزنی در کاهش درد مبتلایان به سرطان پروستات

تأثیر طب سوزنی در کاهش درد مبتلایان به سرطان پروستات بیمارستان دی: نتایج یک کارآزمایی بالینی جدید نشان داده است مردان مبتلا به درد مزمن ناشی از التهاب پروستات امکان دارد با طب سوزنی تسکین دائمی پیدا کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در مبتلایان به سرطان پروستات شرایطی وجود دارد موسوم به پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگن، که در آن غده پروستات ملتهب شده و اعصاب این ناحیه تحریک می شوند. این وضعیت می تواند موجب ایجاد درد در آلت تناسلی، کیسه بیضه و قسمت پایین شکم، مشکلات ادراری و اختلال عملکرد جنسی شود. اصول اساسی درمان پزشکی در این حالت تجویز آنتی بیوتیک ها و مسکن های ضد التهابی است که اغلب کمکی نمی کنند. در آزمایش جدید، پژوهشگران چینی دریافتند که ۲۰ جلسه طب سوزنی اغلب دراین زمینه مفید می باشد. برمبنای یافته های بدست آمده، در مدت بیش از هشت هفته، درمان ها در بیش از ۶۰ درصد از بیماران تحت مطالعه، سبب کاهش علایم شد. پژوهشگران معتقدند این شیوه برای درمان این بیماری واقعاً یک رویکرد یکپارچه مناسب می باشد. پروستاتیت به هرگونه التهاب پروستات اشاره دارد. در بعضی موارد، عفونت باکتریایی عامل اصلی بوده و آنتی بیوتیک ها می توانند کمک کنند. بگفته پژوهشگران، می توان از جهات مختلف به این بیماری توجه کرد همچون تغییر رژیم غذایی برای کمک به درمان التهاب، تکنیک های کاهش استرس مانند تمرینات تنفس عمیق و تمرینات ملایم برای کمک به کشش ماهیچه های کف لگن. دکتر «ژیشان لیو»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان گانگانمن پکن، در این زمینه می گوید: «دقیقاً معین نیست که چرا طب سوزنی می تواند اثرات ماندگاری بر علایم پروستاتیت مزمن داشته باشد.» طب سوزنی سبب تغییر در جریان انرژی در سراسر بدن می شود. از اینرو لی معتقد است: «تحریک سوزنی می تواند بدن را مجبور کند تا ذخایر طبیعی مواد شیمیایی کاهنده درد و التهاب را آزاد نماید.» این مطالعه شامل ۴۴۰ مرد ۱۸ تا ۵۰ سال بود.

1400/06/01
تگهای خبر: استرس , التهاب , باكتری , بیمارستان