فضای مجازی محل امنی برای تهیه دارو نیست

فضای مجازی محل امنی برای تهیه دارو نیست رییس پلیس فتای استان تهران با اعلان اینکه فضای مجازی محل امنی برای تهیه دارو نیست، اظهار داشت: خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع می باشد. چونکه ممکنست داروهای تاریخ گذشته و تقلبی به مردم ارائه و کلاهبرداری هم صورت گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سرهنگ داوود معظمی گودرزی با اشاره به این که رصد فضای مجازی از وظایف اصلی پلیس سایبری است، اضافه کرد: ممکنست برخی افراد در فضای مجازی، تبلیغاتی را در فروش داروهای خاص انجام دهند اما زمانی که پول واریز می شود متأسفانه خدماتی را انجام نمی دهند.

وی اظهار نمود: همکاران بنده بصورت شبانه روزی این فضا را رصد می کنند و با اقداماتی که انجام دادند امسال چندین باند برخورد کرده اند که اقدام به فروش دارو در فضای مجازی در قالب داروهای تاریخ گذشته و داروهایی که به خاطر عدم نگهداری در وضعیت لازم فاسد شده بودند، می کردند و در کنار همه اینها کلاهبرداری بوده است.

وی به مردم سفارش کرد: درباب داروها چه داروهای مربوط به کرونا و چه بیماریهای دیگر که نیاز به خرید دارو دارند، مردم حتما از مجاری رسمی آنها را مطالبه و تهیه کنند. فضای مجازی محل امنی برای تهیه دارو نیست چونکه ممکنست با سلامت و جان مردم بازی شود.

سرهنگ معظمی گودرزی درباب رصد فضای مجازی توسط پلیس فتا اطمینان خاطر داد و اظهار داشت: فرزندان این ملت در پلیس سایبری بصورت شبانه روزی این موضوعات را پیگیری و رصد می کنند. ما در بحث موضوعات سلامت محور هیچ نوع تعارفی با کسی نداریم و با قاطعیت این موارد را داریم دنبال می نماییم.

وی دررابطه با واکسن های تزریقی که توسط های نهادهای رسمی زده می شود اظهار داشت: بازرسین در وزارت بهداشت نظارت کافی را بر واکسن های وارداتی دارند. چنانچه از مجاری رسمی و قانونی واکسن ها وارد شده باشند به هیچ عنوان تقلب متصور نیست. تزریق واکسن های تقلبی در جاهای غیر رسمی است که در فضای مجازی تبلیغ واکسن می کنند.

1400/06/03
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , خدمات , دارو