رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)؛

انتظار بیماران کرونائی برای بستری در ICU نگران کننده است

انتظار بیماران کرونائی برای بستری در ICU نگران کننده است بیمارستان دی: رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نسبت به نوبت پذیرش بیماران کرونائی نیازمند مراقبت های ویژه هشدار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، خسرو صادق نیت، با ابراز نگرانی از تکمیل ظرفیت تخت های ICU کرونا و غیر کرونا در پیک پنجم اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از بیماران نیازمند به مراقبت های ویژه در نوبت پذیرش هستند ولی متأسفانه به سبب حجم بالای مراجعات و بیماران بدحال پیک پنجم کووید ۱۹ به شدت با کمبود تخت های ویژه مواجهیم و البته درحال بررسی راهکارهای جدیدی برای مساعدت با کاهش مدت اقامت بیماران بستری و امکان ارائه خدمت به بیماران جدید هستیم. وی ادامه داد: یکی از این راه ها بهره گیری از همکاری معاونت فرهنگی و خیرین سلامت برای تامین ۴۰۰ یا ۵۰۰ دستگاه اکسیژن ساز برای ادامه و پیگیری درمان بیماران تنفسی (بیمارانی که از فاز التهابی خارج شده و تنها به سبب لطمه ریه در کرونا نیاز به ادامه درمان با اکسیژن دارند) در خانه است. که باید ساز و کار مناسب آن از طرف معاونت درمان و مدیریت پرستاری مرکز تمهید شود. صادق نیت افزود: بستری بیماران نیازمند به خدمات ICU در بخش ها باتوجه به کمبود جدی نیروی پرستاری علاوه بر افزایش فشار کاری کارکنان، استرس و فشار روحی آنان را در پی بدحال شدن و مرگ احتمالی این بیماران به دنبال خواهد داشت که خصوصاً در وضعیت فعلی در روحیه و توان کارکنان بسیار اثرگذار می باشد. تمام اهتمام ما این است فشار بیشتری به بدنه کادر درمانی مجتمع وارد نشود. وی ضمن قدردانی از همکاری و همراهی خوب اساتید در پیک پنجم کووید ۱۹ خدمات پشتیبانی خصوصاً تأسیسات مجتمع را در کمک به کاهش مورتالیتی باارزش خواند و اشاره کرد: تامین اکسیژن با خلوص بالای ۹۹ درصد و با فشار بالا در این مرکز از نکات مهمی است که در کاهش مرگ و میر بخش های کووید ۱۹ نقش به سزایی داشته است.

1400/06/05
تگهای خبر: استرس , التهاب , بیمارستان , پرستار