محققان پی بردند؛

داروی روماتیسم مفصلی به حفظ جان بیماران کرونایی کمک می نماید

داروی روماتیسم مفصلی به حفظ جان بیماران کرونایی کمک می نماید به گزارش بیمارستان دی تحقیقات جدید نشان داده است داروی روماتیسم مفصلی معروف به باریسیتینیب امکان دارد به کاهش خطر مرگ بیماران کرونایی کمک نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «وزلی ایلی»، سرپرست تیم تقحیق از دانشگاه واندربیلت تنسی، در اینباره می گوید: «داروهای استاندارد کنونی برای درمان کافی نیستند. باوجود پیشرفت های درمانی با داروهای رمدسیویر، دگزامتازون و توسیلیزوماب، کاهش مرگ و میر در بیماران بستری کرونایی همچنان یک نیاز اساسی برآورده نشده است.»
این مطالعه شامل بیشتر از ۱۵۰۰ بیمار تحت اکسیژن کمکی در ۱۰۱ بیمارستان در ۱۲ کشور در آسیا، اروپا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی بود.
بیماران در این مطالعه، یکبار در روز تا ۱۴ روز، بارسیتینیب (که دارای خواص ضدالتهابی است) یا دارونما دریافت نمودند. در کنار این روند، درمان استاندارد شامل دگزامتازون و رمدسیویر هم ادامه داشت.
نتایج نشان داد میزان مرگ و میر ۲۸ روزه و ۶۰ روزه در گروه باریسیتینیب ۵ درصد کمتر از گروه دارونما بود و هرچقدر شدت بیماری در بیماران به هنگام ثبت نام در این مطالعه بیشتر بود، کاهش ریسک مرگ بیشتر بود.
ایلی در ادامه اضافه کرد: «بیماران کرونایی بستری در بیمارستان، اغلب گرفتار حالت فوق التهابی شدید می شوند که می تواند منجر به اختلال در عملکرد اندام های مختلف همچون سندرم پریشانی حاد تنفسی، شوک سپتیک و مرگ شود.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.

1400/06/14
تگهای خبر: استاندارد , التهاب , بیمارستان , بیماری