وزیر بهداشت:

شهدای راه سلامت در یادها خواهند ماند

شهدای راه سلامت در یادها خواهند ماند به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت با خانواده شهید راه سلامت، شهید زارعی دیدار و تاکید کرد: شهدای راه سلامت همواره در یادها خواهند ماند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین اللهی ظهر جمعه در حاشیه سفر به کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با خانواده شهید زارعی در یاسوج اضافه کرد: جامعه پزشکی ما به دنیا نشان دادند که علیرغم همه محدودیت ها و تحریم ها، انسان های بزرگی بودند که برای سلامت مردم جان خویش را به مخاطره انداخته و ایستادگی کردند.
وی بیان داشت: شهدا انقلاب ما را به ثمر رساندند و شهدای مدافع حرم، شهدای انقلاب و شهدای سلامت هر کدام با عنایت به شرایط زمانه برای نظام و انقلاب و مردم جان خویش را فدا کردند.
وی بیان داشت: روح بلند این شهید شفاعتگر همه ما باشد.
عین اللهی اظهار داشت: تلاش شبانه روزی شهدای سلامت بر هیچکس پوشیده نیست، و آنها در این راه فداکاری های بسیار کردند و خدمات بزرگی را به مردم عرضه دادند.
وی اضافه کرد: شهدای راه سلامت همواره در یادها خواهند ماند و فداکاری آنها فراموش شدنی نیست.

1400/07/12
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات