معاون درمان وزارت بهداشت تاكید كرد؛

تبلیغات و ارائه درمان مجازی غیر قانونی می باشد

تبلیغات و ارائه درمان مجازی غیر قانونی می باشد بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت در نامه ای به روسای سازمان نظام پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، درباب فعالیت تبلیغاتی و ارائه درمان مجازی بدون مجوز در تهران هشدار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، در این نامه با اشاره به فعالیت افراد یا گروههای ناشناس و تبلیغات گسترده محیطی و فضای مجازی در حوزه ارائه خدمات تشخیصی و درمانی در منزل بصورت مجازی و ازراه دور در استان تهران و همین طور استفاده از عناوین غیر واقعی بمنظور جذب بیماران همچون "خدمات ۲۴ ساعته در منازل"، "درمان صد در صد با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت" و شکایات گوناگون مردمی در این رابطه، عنوان کرد: خدمات مذکور از منظر تبلیغات و ارائه خدمات مجازی درمانی فاقد مجوزهای قانونی لازم از وزارت متبوع و سازمان نظام پزشکی بوده و مورد تایید نیست. ایشان سپس تاکید کرده است: حوزه نظارت و بازرسی معاونت درمان دانشگاه ها و سازمان نظام پزشکی نسبت به رصد و پیگیری فوری توقف کارهای مذکور و در صورت ضرورت اعمال مقررات قانونی اقدام و نتایج را به معاونت درمان اعلام کنند.

1400/07/12
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات