رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان:

بستری ۱۰هزار بیمار کرونایی در سمنان

بستری ۱۰هزار بیمار کرونایی در سمنان به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان اظهار داشت: از آغاز شیوع بیماری کرونا در شهرستان های تابعه دانشگاه ۹ هزار و ۸۷۴ بیمار کرونایی بستری و متاسفانه شاهد مرگ یک هزار و ۳۸ نفر بوده ایم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نوید دانایی بامداد یکشنبه در نشست خبری با حضور رسانه ها و خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه از شروع پاندمی کرونا تا به امروز ۹ هزار و ۸۷۴ بیمار کرونایی در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه بستری شدند، ابراز کرد: متأسفانه از این تعداد یک هزار و ۳۸ نفر جان باختند.
وی با اشاره به اینکه از اسفندماه سال ۹۸ تابحال ۳۴ هزار و ۲۵۶ بیمار به صورت سرپایی با تست مثبت به بیمارستان های تابعه دانشگاه رجوع داشتند، اضافه کرد: در مجموع ۴۴ هزار بیمار در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان خدمات درمانی را برای بیماری کرونا دریافت نمودند.
آخرین آمار کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه الان ۱۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های تابعه دانشگاه بستری هستند، اظهار داشت: ۲۵ نفر از این تعداد در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند همینطور باید گفت طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ بیمار سرپایی با تست مثبت شناسایی شدند.
دانایی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره واکسیناسیون اظهار داشت: ۲۵ درصد جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان واکسینه نشده که اغلب در سنین کمتر از ۴۰ سال قرار دارند بنابراین از همه مردم می خواهیم تا با رفتن به مراکز واکسیناسیون حتما واکسن کرونای خویش را تزریق کنند.
وی در دیگر بخش سخنان خود با اشاره به اینکه هیچ پایگاه های اورژانسی امروز در کانکس مستقر نیست و همه آنها در ساختمان های مناسب مستقر هستند، تصریح کرد: طی سه سال قبل ۱۲۰ میلیارد تومان برای خرید و توسعه و تجهیز بیمارستان های دامغان، سمنان، گرمسار اعتبار صرف شده و تکمیل مرکز جامع سلامت سمنان هم در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا آخر سال از جانب پیمانکار تحویل دانشگاه شود.
افتتاح طرح های عمرانی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه در سه سال قبل ۱۰۳ پروژه در سطح دانشگاه به بهره برداری رسیده است، ابراز کرد: از این تعداد ۴۶ مورد بهداشتی، ۴۰ طرح درمانی، پنج پروژه پژوهشی و سه مورد فرهنگی بوده است.
دانایی با اشاره به اینکه اعتبارات استانی و ملی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در سال ۹۸، سه برابر شده است، ابراز کرد: در کنار پیگیری و جذب اعتبارات، جذب کمک های خیران هم به مثابه یکی از اتفاقات خوب در حوزه دانشگاه صورت گرفته که به صورتی که امسال ۲۰۰ میلیاردریال از راه این افراد نیک اندیش برای طرح های درمانی و بهداشتی مردم هزینه می شود.
وی با اشاره به اینکه در همه روستاهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان، مراکز خانه بهداشت نوسازی شده اند، ابراز کرد: تنها چهار پروژه باقی مانده که این طرح ها هم بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم بزودی به پایان برسند.
توسعه بخش سوختگی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره توسعه تخت بیمارستانی هم توضیح داد: توزیع در تمام مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان رخ داده تاجایی که امروز مشکل پذیرش بیمار وجود ندارد حتی در پیک پنجم کرونا هم احتیاج به استفاده از زیرساخت های غیربیمارستانی ماند بیمارستان صحرایی ارتش و… نشد.
دانایی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار مهر، درباره بخش سوختگی، بیان نمود: این طرح به بهره براری رسیده و الان با ۵۲ تخت بیمارستانی به مراجعان خدمت رسانی می کند از طرفی تعداد تخت های آی سی یو بیمارستانی در سمنان از ۳۶ تخت به ۵۰ تخت افزایش پیدا کرده است همینطور شاهد می باشیم که امسال ۳۶ تخت دیالیز هم به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزوده شده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، استان سمنان دارای دو دانشگاه علوم پزشکی در سمنان و شاهرود است.

1400/07/19
تگهای خبر: امداد , بهداشت , بیمارستان , بیماری