وزیر بهداشت:

۷۵ درصد مردم ایران ضد ویروس کرونا واکسینه شده اند

۷۵ درصد مردم ایران ضد ویروس کرونا واکسینه شده اند به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به تزریق ۷۱ میلیون دوز واکسن کرونا اظهار داشت: تابحال ۷۵ درصد مردم کشور ضد ویروس کرونا واکسینه شده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین الهی ظهر شنبه در دیدار با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در کشور ما بیماری های مختلفی مانند فلج اطفال کزاز و سیاه سرفه به وجود آمد که با واکسیناسیون بموقع کنترل شد. وی ادامه داد: امروزه همه دانشمندان دنیا اعتقاد دارند که واکسیناسیون بهترین راه برای غلبه و ویروس کرونا است و خوشبختانه یک اجماع خوبی بین مسئولین عالی کشور هم برای تهیه واکسن و گسترش واکسیناسیون به وجود آمده است. وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: همکاریهای بین دستگاهی سبب شده است که واکسن های مورد نیاز در حد وفور به کشور وارد شود و امروز شاهد واردات ۱۰۰ میلیون دوز واکسن بودیم که این رقم تا آذرماه به یکصد و شصت میلیون دوز افزایش خواهد یافت. عین الهی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا برای کشور خسارت های زیادی داشته است اما سبب شده که در بخش های مختلف مردم پای کار بیایند و با ایجاد گروههای جهادی و فعالیتهای مردمی به یاری تیم پزشکی بشتابند. وی افزود: در مورد واکسیناسیون هم یک حماسه ملی به وجود آمده و حال و هوای دوران دفاع مقدس زنده شده است و مردم با قرار دادن همه امکانات و فضاهای خودشان برای این امر، به یاری تیم سلامت کشور آمده اند. وزیر بهداشت اظهار داشت: این که در کشور ما در طول یک هفته ۸ میلیون دوز واکسن تزریق شود یعنی به اندازه کل جمعیت امارات و این اقدام بزرگی است که در سایه همکاریهای دستگاه ها و بخصوص مشارکت مردم شکل گرفته است. عین اللهی کل واکسن های تزریق شده را تا امروز ۷۱ میلیون دوز اعلام نمود و افزود تابحال ۷۵ درصد مردم این کشور ضد ویروس واکسینه شده اند. وی در این حال از تلاشهای عده ای ضد واکسن انتقاد نمود و خاطرنشان کرد: من نمی دانم این افراد با چه حکم شرعی این کار را انجام می دهند در حالیکه از نظر علمی دانشمندان آنرا ضروری و واجب می دانند و آمارها هم نشان داده است بیشتر افرادی که درگیر این بیماری شده اند و یا فوت می کنند کسانی هستند که واکسینه نشده اند. وزیر بهداشت به مصداق بارزی در این حوزه اشاره نمود و اظهار داشت: پارسال تیم سلامت کشور ۲۲۰ شهید را تقدیم نظام اسلامی کرد اما امروز به علت انجام واکسیناسیون تیم سلامت، تعداد مبتلایان و فوت در میان آنها به اندک شده است. عین اللهی نگرانی خویش را از موج ششم شیوع کرونا عنوان نمود و از علما و مراجع خواست که به یاری حوزه سلامت بیایند و مردم را برای انجام واکسیناسیون تشویق کنند. وزیر بهداشت در ادامه اضافه کرد: هم اکنون ما در شرایطی هستیم که ویروس کرونا فعال نیست و بهترین زمان واکسیناسیون است و مردم باید از این فرصت استفاده کنند که تا موج ششم شروع نشده ضد این بیماری واکسینه شوند. عین اللهی افزود: ما برای سهولت در امر واکسیناسیون مراکز واکسیناسیون را به چندین برابر افزایش دادیم به صورتی که الان حداقل زمان تزریق واکسن از ۱۰ ساعت به کمتر از ۱۰ دقیقه رسیده است که نشان داده است که هیچ بهانه ای برای عدم حضور مردم در مراکز واکسیناسیون وجود ندارد و تیم سلامت و بهداشت در هر لحظه ساعت از شبانه روز آماده اند که کار واکسیناسیون را انجام دهند.

1400/07/27
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك