معاون درمان وزارت بهداشت تشریح كرد؛

تصمیمات کمیته علمی کووید ۱۹ برای بازگشایی مدارس

تصمیمات کمیته علمی کووید ۱۹ برای بازگشایی مدارس بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، درباب تصمیمات کمیته علمی کشوری کووید 19 پیرامون بازگشایی مدارس با حضور دانش آموزان، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، بامداد سه شنبه در حاشیه جلسه کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ در مرکز همایش های بیمارستان قلب شهید رجایی، اظهار داشت: این کمیته تصمیم گیری علمی انجام می دهد و جوانب کار را در نظر می گیرد. وی ادامه داد: بسته بودن مدارس و لطمه هایی که به دانش آموزان وارد می شود و بطور کلی جوانب این تصمیم را در نظر می گیرد. در این بین، اولویت با استان هایی است که پایین ترین میزان بار بیماری را دارند که مهم ترین فاکتور در هر منطقه است و حتما باید لحاظ شود. جان بابایی افزود: نمی توان یک دفعه برای بازگشایی مدارس در سراسر کشور اقدام نمود و نکته بعدی، نوع دروسی است که حتما باید حضوری باشد. معاون درمان وزارت بهداشت اشاره کرد: بطور قطع کارایی آموزش مجازی برای تعدادی از دروس به میزان آموزش حضوری نیست و باید این نکات را مدنظر قرار بدهیم. وی ادامه داد: نکته بعدی رعایت پروتکلهای بهداشتی و زیرساخت های لازم در مدارس است. واکسیناسیون دانش آموزان یک بخش از کار است، و استفاده از ماسک و رعایت پروتکل ها حتما باید لحاظ شود.

1400/07/29
تگهای خبر: آموزش , امداد , بهداشت , بیمارستان