یك فوق تخصص ریه تاكید كرد؛

آنفلوانزا می تواند خطر کووید ۱۹ را افزایش دهد

آنفلوانزا می تواند خطر کووید ۱۹ را افزایش دهد به گزارش بیمارستان دی یک فوق تخصص ریه ضمن اشاره به شیوع آنفلوانزا، نسبت به مصرف بی رویه داروها و بخصوص آنتی بیوتیک ها که منجر به مقاومت دارویی می شود، اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ساسان توانا، درباره واکسیناسیون آنفلوانزا و کووید ۱۹، اظهار نمود: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا بسیار بالا است به صورتی که سالانه ۲۹۰ هزار تا ۶۵۰ هزار مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در جهان اتفاق می افتد. وی افزود: نتایج یک تحقیق در آمریکا درباره ارزیابی میزان تاثیر واکسن آنفلوانزا بر روی افراد نشان داد در افرادی که سالم هستند در ازای هر هزار نفری که واکسینه نشدند، ۸، ۲ نفر و در افراد در معرض خطر ۳۸ نفر به آنفلوانزا مبتلا می شوند. توانا خاطرنشان کرد: در مجموع میزان اثربخشی واکسن آنفلوانزا در این مطالعه ۴۸ درصد برآورد شد. این فوق تخصص ریه تصریح کرد: در خیلی از مبتلایان به بیماری های مزمن ریوی مانند آسم واکسیناسیون آنفلوانزا سفارش می شود چونکه میزان عوارض و خطرات را در آنها کم می کند. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به مشابهت علایم آنفلوانزا و کووید ۱۹، استفاده از تست هایی که به صورت همزمان هر دو بیماری را تشخیص می دهد بسیار راهگشا دانست. وی درباره بیماری های همراهی که سبب افزایش شدت بیماری کووید ۱۹ می شود، اظهار داشت: بعضی از این بیماری ها مزمن هستند اما بعضی از بیماری های حاد مانند آنفلوانزا می توانند خطر کووید ۱۹ را بالا برند. توانا خاطرنشان کرد: مطالعات مختلفی درباره تاثیر واکسن آنفلوانزا بر روی شدت بیماری کووید ۱۹ و سایر بیماری های ویروسی انجام شده است، که خیلی از آنها به نفع واکسیناسیون ضد آنفلوانزا است. این فوق تخصص ریه در انتها اخطار داد: برخی مطالعات آماری پیشبینی می کند که احتمالاً میزان بستری ناشی از آنفلوانزا در فصل بعدی به صورت قابل توجهی افزایش خواهد یافت و برای پیشگیری از آن لازم است بین ۲۰ تا ۵۰ درصد واکسیناسیون آنفلوانزا نسبت به فصل های قبلی افزایش یابد.

1400/08/04
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیماری , پزشك