۱۹۷ فوتی و ۱۰۶۴۴ ابتلای جدید کرونا در کشور

۱۹۷ فوتی و ۱۰۶۴۴ ابتلای جدید کرونا در کشور بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته 10هزار و 644 بیمار جدید کووید 19 در کشور شناسایی شدند ومتاسفانه 197 بیمار نیز جان خودرا به سبب این بیماری از دست دادند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز ۵ آبان ۱۴۰۰ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۶۴۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۲ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۱۰۰ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۷ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۵ هزار و ۷۱۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۴۵۵ هزار و ۳۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۴ هزار و ۱۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۳۵ میلیون و ۷۹ هزار و ۳۳۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۲۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۵ شهر در وضعیت زرد و ۸۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

1400/08/05
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت