مدیر كل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت تشریح كرد

آخرین جزییات از اجرای قانون بیمه درمان ناباروری در کشور

آخرین جزییات از اجرای قانون بیمه درمان ناباروری در کشور به گزارش بیمارستان دی مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ضمن تشریح آخرین جزییات اجرای قانون بیمه درمان ناباروری در کشور، اظهار داشت: این مساله بعنوان نشان ناباروری مطرح گردیده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر حنان حاجی محمودی مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت با اعلان اینکه ذیل اعتبار سیاست های جمعیتی، ما دو موضوع بیمه مادران فاقد بیمه و فرزندان خردسال آنها را در دستورکار داریم، اظهار داشت: در همین راستا اقدامات مربوط به بیمه همه افرادی که مشمول این طرح بودند، بدون هیچ محدودیتی انجام شد که در آمار بیمه سلامت وجود دارد.

وی همین طور در ادامه به آخرین جزییات از تحت پوشش بیمه قرارگرفتن درمان ناباروری بانوان اشاره و اظهار نمود: این مساله در بودجه امسال دیده شده است که پس از مکاتبات با دولت و دریافت مصوبه از هیات دولت به سمت انعقاد قرارداد با موسسات مربوطه رفتیم تا خدمات ناباروری را به آنها اختصاص دهیم.

حاجی محمودی با اعلان اینکه هزینه سونوگرافی، انواع جراحی ها، تصویربرداری، آزمایشات، دارو و هر هزینه ای که مربوط به این مساله شود، تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: این مساله بعنوان نشان ناباروری مطرح گردیده است به این معنا که یک پزشک متخصص زنان می تواند این نشان را به بیمه شده خود متصل کند و بعد از آن شخص می تواند از خدمات ستاره دار که بر طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت است، بهره مند شود.

مدیر کل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت در آخر عنوان کرد: این طرح به مرور زمان توسعه می یابد و در امتداد سیاست های جمعیتی که مد نظر مقام معظم رهبری و دولت می باشد، صورت خواهد گرفت.

1400/08/15
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , جراحی