رئیس انجمن رادیولوژی ایران؛

سی تی اسکن بیمار کرونایی زمان خاصی ندارد

سی تی اسکن بیمار کرونایی زمان خاصی ندارد به گزارش بیمارستان دی رئیس انجمن رادیولوژی ایران اظهار داشت: برای انجام سی تی اسکن بیماران کرونایی، زمان خاصی وجود ندارد و هر زمان که لازم باشد باید این کار تشخیصی را جهت بررسی وضعیت بیمار انجام داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مرتضی صانعی طاهری، شب گذشته در حاشیه مراسم روز جهانی رادیولوژی و تقدیر از خانواده شهدای مدافع سلامت رادیولوژی که در محل بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، عنوان کرد: در این مراسم علاوه بر تقدیر از خانواده شهدای سلامت رادیولوژی، برنامه های مختلفی برای آشنایی بیشتر همکاران رادیولوژیست در نظر گرفته شده است. وی ضمن اشاره به برنامه های انجمن رادیولوژی در دوران کرونا، اضافه کرد: ما بیشتر از ۸۰ وبینار در این دوران به صورت مجازی برگزار کردیم. صانعی با بیان این که انجمن رادیولوژی ایران در اجرای برنامه های آموزشی در دوران کرونا پیشتاز بوده است، افزود: در ابتدای شیوع ویروس کرونا، انجمن ما توانست پروتکلهای تشخیصی را عرضه بدهد و مطالب ما بیشتر از ۳۰۰ هزار بار در فضای مجازی توسط همکاران دیده شد. وی با بیان این که شیوه سی تی برای تشخیص کرونا هنوز کم رنگ نشده است، اضافه کرد: پروتکل هایی که ما عرضه دادیم، تأیید شد و فعالیتهای ما بازخورد خوبی در سطح بین المللی داشت. رئیس انجمن رادیولوژی ایران در ارتباط با تجویز سی تی برای بیماران کرونایی، اظهار داشت: تجویز سی تی طبق پروتکل هایی است که اجرا می شود. صانعی اضافه کرد: مشاهدات ما نشان داده است که در انجام سی تی نرمال ممکن بود در ابتدای دوران انتشار کرونا مقداری زیاد بود، اما هم اکنون چنین روندی را نمی بینیم. وی در ارتباط با انجام زمان سی تی در بیماران کرونایی، اظهار داشت: بیماری کرونا خیلی پیچیده است و زمان مشخص برای بیمار ندارد. زیرا، امکان دارد یک بیمار خیلی زود درگیر شود و برخی دیگر هم در هفته دوم درگیری ریه پیدا کنند. رئیس انجمن رادیولوژی ایران اضافه کرد: بیمار بی علامت می تواند در یک تا دو روز سیر سخت شدن بیماری را پیدا کند و لازم است که سی تی انجام دهد. بنابراین، نمی توان برای تشخیص درگیری ریه زمان تعیین کرد.

1400/08/16
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , بیماری , سلامت