نقش ویتامین D در جلوگیری از مبتلا شدن به کووید ۱۹

نقش ویتامین D در جلوگیری از مبتلا شدن به کووید ۱۹ به گزارش بیمارستان دی عضو کمیته ی علمی کشوری کرونا درباره نقش ویتامین D در جلوگیری از مبتلا شدن به کرونا توضیح داد.

دکتر احمد شجاعی در گفت و گو با ایسنا، درباره مطالعات انجام شده در حوزه نقش ویتامین D در پیش گیری از مبتلاشدن به کووید ۱۹، اظهار داشت: مطالعات نشان داده است که ویتامین D می تواند در پیش گیری از مبتلاشدن به کرونا نقش موثری داشته باشد؛ چونکه در مطالعات مختلفی سطح ویتامین D سرم خون را اندازه گیری کردند که در بیماران کووید کمبود آن محسوس بوده است.
وی ادامه داد: به همین دلیل می توان احتمال داد که کسانیکه گرفتار کمبود ویتامین D هستند، مستعد مبتلاشدن به بیماری کووید ۱۹ باشند. بر این اساس سفارش مان این است که برای پیشگیری افراد اهتمام کنند که سطح ویتامین D خون کمتر از حد نرمال نباشد.
شجاعی اظهار داشت: البته نقش ویتامین D در درمان کووید ۱۹ هنوز ثابت شده نیست. بطور کلی سفارش ما این است که مردم ابتدا آزمایش خون انجام دهند تا میزان ویتامین D خودرا بسنجند و برمبنای آن مصرف ویتامین D را انجام دهند.

1400/08/20
تگهای خبر: بیماری , درمان