خیز جدید کرونا در آمریکا

خیز جدید کرونا در آمریکا گزارش های آماری جدید حاکی از آنست که موارد مبتلاشدن به کووید19 در آمریکا طی دو هفته اخیر رشد 23 درصدی داشته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، موارد مبتلاشدن به بیماری کووید۱۹ در ایالت های سراسر آمریکا طی دو هفته اخیر افزایش داشته و این امر سبب تشدید نگرانی ها در مورد موج جدید این بیماری در فصل پاییز شده است.
کارشناسان معتقدند قسمتی از این افزایشِ موج مبتلاشدن بدین سبب بوده که در تعطیلات مربوط به مناسبت های ملی، مردم زمان بیشتری را در دورهمی ها و در فضاهای سرپوشیده سپری کرده اند.
بنابر گزارش ای بی سی ۷، بگفته کارشناسان سلامت در آمریکا، تزریق دٌز یادآور واکسن کرونا می تواند عامل موثری در جلوگیری از افزایش موارد مبتلاشدن به کووید۱۹ در این کشور باشد.
افزایش موارد مبتلاشدن به کووید ۱۹ در ایالات آمریکاگزارش ها حاکیست، تقریباً همه مبتلایان جدید کووید در این کشور به سویه مسری دلتا آلوده بوده و مقامات آمریکا نیز درحال انجام اقدامات لازم بمنظور آمادگی در مقابل موج احتمالی شیوع این بیماری در فصل زمستان هستند.
بر اساس آخرین گزارش ها در نیومکزیکو به رغم میزان بالای واکسیناسیون، بیشتر تخت های بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه در این ایالت تکمیل هستند.
در ایالت میشیگان نیز کووید۱۹ در کلان شهر دیترویت شیوع گسترده یافته است. موارد مبتلاشدن به این بیماری در ایالت ورمونت همین طور به رغم واکسیناسیون بالا درحال افزایش است.

به گزارش یو اس آ تودی، بگفته پژوهشگران، کاهش مصونیت ناشی از تزریق واکسن پس از چندین ماه، ممکنست یکی از عوامل افزایش موارد مبتلاشدن به کووید۱۹ در این کشور باشد.

بازگشت محدودیت های اجتماعی به کشورهای اروپایی در پی موج جدید شیوع کرونا
این درحالیست که مرکز کنترل بیماریهای اروپا که مقر آن در استکهلم است نیز در آخرین ارزیابی خود از خطرات کرونا نتیجه گیری کرد که وضعیت اپیدمیولوژیک این بیماری در اتحادیه اروپا هم اکنون افزایش سریع و قابل توجه موارد مبتلاشدن را نشان میدهد و هرچند نرخ مرگ و میر حالا پایین است اما این نرخ نیز به آرامی درحال افزایش است.
بر اساس داده های پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، قاره اروپا در ایام اخیر با افزایش هفت درصدی آمار مرگ و میر و رشد ۱۳ درصدی موارد جدید مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ روبرو بوده است.
به گزارش یورونیوز، فرانسه از روز دوشنبه همزمان با موج جدید شیوع ویروس کرونا در اروپا، استفاده از ماسک را بار دیگر برای همه دانش آموزان دوره ابتدایی الزامی کرد.
تاکنون تنها دانش آموزان ساکن برخی مناطق که بیماری همه گیر کووید۱۹ در آنجا شیوع بیشتری یافته بود مجبور به استفاده از ماسک بودند. دولت فرانسه دو ماه پیش استفاده الزامی از ماسک را برای دانش آموزان مقطع ابتدایی در مناطقی که ویروس کرونا کمتر شیوع داشت کنسل کرده بود.
امانوئل ماکرون، رییس جمهوری فرانسه هفته گذشته در پیامی تلویزیونی به مردم این کشور اعلام نمود که به زودی گواهی سلامت افراد مسن در صورت عدم تزریق دز سوم واکسن کرونا دیگر اعتبار نخواهد داشت.
شهروندان فرانسوی حالا برای دسترسی به خیلی از اماکن فرهنگی، ورزشی و تفریحی باید گواهی سلامت ارایه کنند. با این وجود یکی از مقامات ارشد روز دوشنبه اظهار داشت که دولت ماکرون به دنبال طرحی مشابه دولت اتریش برای قرنطینه کردن افراد واکسینه نشده نیست.

اتریش نخستین کشور اروپایی است که تصمیم به قرنطینه افراد واکسینه نشده گرفته است. افرادی که بتازگی از بیماری کووید۱۹ بهبود یافته اند از قرنطینه الزامی واکسینه نشده ها مستثنی شده اند.
دولت فدرال آلمان نیز برای مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا لایحه ای تهیه کرده است که برمبنای آن کارمندان در این کشور بار دیگر به شکل گسترده دورکاری خواهند کرد. دورکاری در آلمان، پرجمعیت ترین کشور اروپا از ماه ژوئیه (تیر/مرداد) کم شده بود.
رکورد شناسایی موارد جدید مبتلاشدن به بیماری کووید۱۹ در آلمان طی یک بازه ۲۴ ساعته روز یکشنبه بار دیگر شکسته شد.
همه گیری ویروس کرونا تا حالا جان بیش از پنج میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است. موج جدید شیوع بیماری کووید۱۹ در اروپا سبب شده است تا محدودیت های لغو شده در بعضی کشورها همچون هلند و نروژ بار دیگر به اجرا درآید.

1400/08/26
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , دسترسی , سلامت