زالی تاكید كرد؛

سختی کار پرستاران بخش نوزادان و کودکان

سختی کار پرستاران بخش نوزادان و کودکان بیمارستان دی: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اعلان اینکه کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان کودکان مفید در سطح کشور مثال زدنی است، بر ضرورت حمایت بیشتر از پرستاران بخش نوزدان تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، در بازدید از بیمارستان کودکان مفید، کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش های این بیمارستان دانست و اظهار داشت: بیمارستان مفید به حداکثر ظرفیت ساختاری خود رسیده و در عین حال درحال پیشرفت است. وی، استفاده بهینه از ظرفیت خیرین در امور جاری و امور عمرانی بیمارستان مفید را بسیار مطلوب عنوان نمود و با اشاره به سختی کار پرستارانی که از کودکان خصوصاً نوزادان پرستاری می کنند، خواهان حمایت ویژه از آنان شد. شریف ترکمن نژاد مدیر بیمارستان مفید، حفظ کرامت انسانی بیماران، کارکنان، پزشکان و پرستاران و همین طور ارائه خدمات جامع به بیماران را از با اهمیت ترین سیاست های مدیریتی این بیمارستان عنوان نمود. وی با اشاره به مرجعیت این بیمارستان در کشور در زمینه کودکان، توجه به گروههای لطمه پذیر و همین طور توجه به کیفیت خدمات ارائه شده را را از دیگر سیاست های این بیمارستان دانست. ترکمن نژاد با اشاره به کاهش مرگ و میر در بیماران اشاره کرد: بیمارستان مفید روند رو به رشد دارد و کیفیت ارائه خدمات در آن همیشه رو به بهود است. وی با اعلان اینکه فاکتورهای درمانی و بالینی بیمارستان ارتقا یافته است، اظهار داشت: رضایتمندی بیماران و همراهان نیز بنا بر گزارش های مرکز افکارسنجی روابط عمومی دانشگاه بالا رفته است. ایجاد آرامش روانی و امنیت بین کارکنان، تراز مثبت مالی، ارتقای فاکتورهای آموزشی، پژوهشی و پرستاری، بهبود استاندارهای زیرساخت و تأسیسات بیمارستان و تامین تجهیزات مورد نیاز از دیگر نکات مثبت مطرح شده در مورد این بیمارستان بود که ترکمن نژاد به آن اشاره نمود. ایشان سپس به نقش خیرین در آماده سازی مرکز جامع تصویربرداری، بازسازی بخش نفرولوژی و همودیالیز، ساخت و تجهیز بخش فیزیوتراپی اشاره نمود. راه اندازی ژنراتور برق، تعویض کپسول های آتش نشانی، دو برابر شدن ظرفیت پست برق نسبت به گذشته و بازسازی آشپزخانه از دیگر مواردی بود که مدیر بیمارستان مفید به آنها اشاره نمود.
وی در ادامه به خرید تجهیزات آی سی یو، لاپاراسکوپ، یو پی اس، دستگاه کرانیوتوم با کمک خیرین اشاره نمود و به بیان تجهیزات و تاسیات مورد نیاز بیمارستان پرداخت.
ترکمن نژاد راه اندازی سامانه تغذیه پرسنل را در کاهش مصرف غذای بیمارستان بسیار مؤثر عنوان نمود.
وی در ادامه به اصلاح پروسه مکاتبات اداری و انبارداری و کدگذاری کمک های خیرین در HIS اشاره کرده و اظهار داشت: در این بیمارستان حدود ۳۶ سامانه زیر نظر معاونت درمان وجود دارد که بطور کامل با حضور یک سوپروایزر روزانه درحال تکمیل است که یکی از عوامل بازگشت درآمدهای بیمارستان است.
ترکمن نژاد افزود: تامین لبنیات بیمارستان به شکل مستمر، مواد شوینده، مواد غذایی همراه سرا با ظرفیت ۴۰ نفر از دیگر کارهای خیرین در این بیمارستان است.
وی کمبود پرسنل، سختی کار و نیاز به اختصاص بودجه آموزشی در این بیمارستان را از با اهمیت ترین چالش های این مرکز عنوان نمود.
مدیر بیمارستان مفید در ادامه عملکرد حراست را در این بیمارستان بسیار مطلوب توصیف کرد.

1400/09/11
تگهای خبر: آرامش , آموزش , بیمارستان , پرستار