معاون پارلمانی نظام پرستاری كشور:

در بحران کرونا بیشتر از 150مدافع سلامت تقدیم انقلاب کرده ایم

در بحران کرونا بیشتر از 150مدافع سلامت تقدیم انقلاب کرده ایم به گزارش بیمارستان دی کرمان معاون پارلمانی نظام پرستاری کشور اظهار داشت: پارسال به مناسبت هفته پرستار یادواره شهدای مدافع حرم انجام شد و تا امروز بیش از ۱۵۰ شهید مدافع سلامت تقدیم انقلاب کرده ایم.

محمدتقی جهان پور در حاشیه جشن روز پرستار در گفت و گو با ایسنا اضافه کرد: پارسال بلوار ورودی بیمارستان پاستور در روز پرستار نام گذاری شد و سال جاری هم تندیس پرستار در ورودی بیمارستان نصب و رونمایی می شود.
معاون پارلمانی نظام پرستاری کشور اضافه کرد: دعوت از برخی از مدافعان سلامت در هفته آینده در صحن علنی شورا جهت تجلیل و هم چنین تمام وسایل نقلیه با نوشته نگار لبیک یا زینب در دستور کار قرار گرفت.
وی ضمن تبریک روز پرستار اظهار داشت: پرستاران که با صبر زینب گونه خود کوشش می کنند در مقابل سختی ها بایستند تا جانی باردیگر به بیمار ببخشند. پزشکان ما بخصوص جامعه پرستاری یک آزمون سربلند را گذراندند و در آن روزهایی که همانند روز قیامت هرکس برای در امان ماندن از کرونا به فکر خودش بود، این انسان های شریف ایستادند و شخصا از نزدیک می دیدم که چه شجاعت، عزم و همتی در آنها بود.
جهان پور، اضافه کرد: تعداد زیادی نیروی شرکتی و پیمانی جهت مرتفع کردن نیروی انسانی در بیمارستانهای شرق استان همچون پرستار، بهیار، هوشبری، اتاق عمل و کارشناس اورژانس در سال ۱۳۹۹ و۱۴۰۰ جذب شده است.
جهان پور اضافه کرد: با پیگیری های ریاست دانشگاه سال جاری تعداد ۹ نفر از پرستاران نمونه کشور و ۲۶ نفر نمونه دانشگاهی معرفی شده اند.
معاون پارلمانی نظام پرستاری کشور به برنامه های مختلف در هفته پرستار اشاره بیان داشت: روز جمعه جهت ارتقاء روحی پرستاران همایش پیاده روی در ارگ قدیم برگزار می شود.
وی به سخنان مقام معظم رهبری در مورد خدمات پرستاران اشاره نمود و بیان داشت: پرستاران در دوران بیماری منحوس کرونا درخشیده اند و باید به خود ببالید.
وی در مورد اجرای قانون تعرفه اشاره و خاطرنشان کرد: باید این قانون اجرایی شود اما تا کنون این اتفاق رخ نداده است.
وی ادامه داد: فوق العاده پرستاران در احکام آنها مصوب شده است. کمبود پرستار در تمام کشور یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم و قرار شد سالیانه ده هزار پرستار در تمام دانشگاه ها جذب شود.
در شرق استان کرمان پرستار بیکار نداریم
جهان پور اظهار داشت: ما در شرق استان کرمان حتی یک پرستار بیکار نداریم و تنها تعدادی بهیار بیکار می باشند، آن هم به علت دو مدرسه بهیاری بود البته ۹۰بهیار جذب سیستم دانشگاه وزارت بهداشت شده اند.
وی شعار جامعه پرستاری را چنین اظهار داشت: شعار جامعه پرستاری شعار مردم محور در سرتاسر کشور است. روح همکاران ما در بحران بیماری، خسته شده و احتیاج به برنامه متنوع و شاد دارند و ما به دنبال آن هستیم تا این امر محقق شود.

1400/09/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پرستار