دبیر انجمن داروسازان ایران:

تاخیر تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه ها، کمرشکن شده است

تاخیر تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه ها، کمرشکن شده است دبیر انجمن داروسازان ایران با انتقاد از آنچه که تاخیر سازمان تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه ها خواند، اظهار داشت: در آستانه اجرای طرح نسخه الکترونیک، نگرانی ها بابت تاخیر مطالبات داروخانه ها از سازمان تأمین اجتماعی پررنگ تر شده است.

جلیل سعیدلو، دبیر انجمن داروسازان ایران در گفتگو با ایسنا ضمن گلایه از سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد: مطالبات داروخانه ها از سازمان تأمین اجتماعی از تیرماه پرداخت نشده و این به معنای آن است که داروهای مردم توسط داروخانه ها عرضه شده ولی سازمان های بیمه گر، سهم خویش را از هزینه نسخه های مردم پرداخت نکرده اند.
وی ضمن اشاره به این که تاخیر مطالبات داروخانه ها از تأمین اجتماعی کمرشکن شده، اظهار داشت: ما در این خصوص بارها مکاتبه کردیم و درخواست وقت ملاقات کردیم؛ ولی بازهم شاهد بی اعتنایی و بی توجهی سازمان تأمین اجتماعی هستیم. این درحالی است که ما دنبال چیزی بیشتر از قانون نیستیم و توقع داریم که هرچه سریعتر آنچه که قانون تصریح کرده، اجرایی شود.
سعیدلو افزود: با شروع نسخه نویسی الکترونیک از آغاز دی ماه، با عنایت به این که زیر ساخت های آن کامل نشده است، بویژه در شهرهای بزرگ مشکلات و گرفتاری مردم و داروخانه ها کاملا قابل پیشبینی است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، این برنامه ها بار مالی برای داروخانه ها دارد و متاسفانه سازمان های بیمه گر هزینه آنرا حذف کرده اند و این مورد فشار مضاعفی را بر اقتصاد داروخانه ها تحمیل کرده است.
دبیر انجمن داروسازان ایران اضافه کرد: بانکها هم تسهیلات ویژه ای را بابت فعالیتهای داروخانه قائل نمی شوند و این سبب می شود که گرفتاری های اقتصادی داروخانه ها افزون شود.
سعیدلو تصریح کرد: حقیقت غیرقابل انکار آن است که اقتصاد داروخانه ها بیشتر از پیش تحت فشار قرار گرفته و نگران هستیم که داروخانه ها در تأمین داروی مورد نیاز مردم، عاجز شوند. ما امیدواریم هرچه سریعتر مسئولین مربوطه در این خصوص گره گشایی کنند و مانع شکسته شدن زنجیره دارویی کشور شوند.

1400/09/29
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه , هزینه