رئیس سازمان اورژانس كشور:

تعداد ماموریت های اورژانس کشور به ۵ میلیون می رسد

تعداد ماموریت های اورژانس کشور به ۵ میلیون می رسد رییس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: پیش بینی می شود که تعداد ماموریت های سالیانه اورژانس کشور تا اختتام امسال به پنج میلیون ماموریت برسد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، جعفر میعادفر بامداد امروز چهارشنبه در سی و پنجمین همایش رؤسای مراکز اورژانس کشور که در آبادان شروع شد، اظهار نمود: خدا را شاکریم که پس از ۲ سال تلاش و مبارزه با کرونا در سرزمینی که یاد و خاطره شهدا را به ذهن تداعی می کند، این همایش اجرایی شد.
وی ضمن تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی آبادان و بخصوص رییس این دانشگاه به خاطر میزبانی این رویداد افزود: این جلسه با هدف توجه به رویکرد راهیان نور شکل گرفته و به همین خاطر نشست در سرزمین راهیان نور برگزار شد.
دکتر میعادفر افزود: پس از ۲ سال این شرایط فراهم شده تا در فضایی که شهدایی است و استشمام بوی شهدا در آن ملموس است، همایش برگزار گردد.
وی ضمن اشاره به این امر مهم که امیدواریم بتوانیم در سرزمین شهدا پاسدار خون آنها باشیم، خاطرنشان کرد: در روزهای مواجهه با کرونا، ۱۹ عزیز اورژانس به هنگام مأموریت به این ویروس مبتلا شده و به شهادت رسیدند.
رئیس اورژانس کشور افزود: فعالان اورژانس پیش قراولان عرصه سلامت هستند و کار در این حوزه خیلی سخت و طاقت فرساست و این افتخار را داریم که لباس فوریت ها را به تن داریم و در خط مقدم جبهه سلامت خدمت می نماییم و در این راه باید روز به روز خدمات را مؤثرتر و با کیفیت تر نماییم.
وی افزود: در این همایش فرصتی فراهم گشته است تا در کنار هم باشیم و از تجارب یکدیگر استفاده نماییم و بحث های این حوزه را به نقد بگذاریم تا برای کارهای پیش رو دستاوردهایی را داشته باشیم.
این فعال حوزه سلامت کشور با اشاره به اینکه روز به روز عرصه خدمت اورژانس مشکل تر و وسیع تر می شود، اضافه کرد: در سنوات گذشته تعداد مأموریت های فوریت های پزشکی در کشور حدود یک میلیون در سال بود و این عدد الان به ۴.۵ میلیون رسیده است و به نظر می آید که تا اختتام امسال به پنج میلیون مأموریت هم برسد.
وی بیان نمود: عرصه فعالیتهای اورژانس نیز تغییر کرده است و امروز شاهد فعالیت اورژانس دریایی، هوایی و موتوری در کشور هستیم و اینها سبب شده که مدیریت زمان داشته باشیم و خدمات با کیفیت تری را ارائه بدهیم.
میعادفر اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ یکی از مهم ترین برنامه های اورژانس کشور ارتقای دانش و مهارت عمومی پرسنل است چون کیفیت خدمات برای ما بسیار مهم می باشد و این امر مهم تنها با تمرین به دست می آید.
وی افزود: بیشتر از یک هزار و ۲۰۰ پایگاه شهری و یک هزار ۷۰۰ پایگاه جاده ای در کشور داریم و با عنایت به این که تعداد مأموریت ها در پایگاه جاده ای کمتر است، مهارت ها کاسته می شود و به جهت اینکه در این عرصه گرفتار مشکل نشویم لازم است که بحث آموزش را جدی بگیریم.
رئیس اورژانس کشور افزود: در سه سال قبل موفق به اضافه کردن آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور نشدیم و امیدوار هستیم که در بودجه پیش رو و با همکاری مجلس شورای اسلامی بتوانیم این ناوگان را ارتقا بدهیم و افزایش آمبولانس را داشته باشیم.
وی در همین خصوص بیان نمود: در همین زمان موضوع بازسازی آمبولانس ها را دنبال کردیم تا چالش های در ارتباط با این امر مهم را کمتر نماییم و اختلالی نداشته باشیم.
میعادفر اظهار داشت: مهم ترین برنامه در دو هفته آتی ما بحث شورایعالی سلامت با محوریت موضوع اورژانس پیش بیمارستانی است.

1400/10/09
تگهای خبر: آموزش , امداد , بیمارستان , پزشك