۴۲ فوتی جدید کرونا در کشور

۴۲ فوتی جدید کرونا در کشور به گزارش بیمارستان دی بنابر اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ بیمار کووید۱۹ در کشور جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۷۷۸ نفر رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز ۱۵ دیماه ۱۴۰۰ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۱۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۷۲ نفر از آنها بستری شدند.

بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۰۱ هزار و ۴۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ بیمار کووید۱۹ جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۷۷۸ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۴۵ هزار و ۸۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

دو هزار و ۳۵۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۲ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۲۷۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

1400/10/15
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت