وزیر كشور تشریح كرد

حذف محدودیت سفر از کشورهای همسایه

حذف محدودیت سفر از کشورهای همسایه به گزارش بیمارستان دی وزیر کشور نحوه برداشته شدن محدودیت سفر به کشورهای همسایه و همینطور بازگشایی مدارس را شرح داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، احمد وحیدی در انتها جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در تشریح مصوبات این جلسه اظهار داشت: محدودیتهای موجود با کشورهای مختلف در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت و محدودیت با کشورهای همسایه به حالت قبل برگشت، بشکلی که با داشتن تست های پی سی آر منفی، افراد می توانند وارد کشور شوند. بدین سان محدودیت با کشورهای همسایه حذف شد.
وی اضافه کرد: برخی کشورها که مسافران از آنها از راه مرز هوایی وارد کشور می شدند و بیماری در آنجا کنترل شده هم محدودیتهایشان برداشته شده، اما محدودیت های کشورهای اروپایی، فرانسه و انگلیس همچنان برقرار است و سایر کشورها هم محدودیتهایشان درحال بررسی است. البته کشورهایی که رشد سویه امیکرون در آنها روی بدهد امکان دارد محدودیت هایشان اضافه شود.
وی تصریح کرد: تردد در مرزهای زمینی تنها با رعایت پروتکل های بهداشتی، تزریق واکسن و داشتن تست پی سی آر منفی امکان پذیر است و گزارش های جلسه امروز از ارزیابی مرزها نشان داد که رعایت موارد باید بیشتر شود.
وزیر کشور در مورد مبحث بازگشایی مدارس هم اظهار داشت: درصد بالایی از دانش آموزان مدارس دز اول و دوم واکسن را دریافت کردند؛ لذا مانعی برای بازگشایی آنها وجود ندارد و همانطور که پیش تر تصمیم گرفته شده به صورت قاطع باید بازگشایی مدارس صورت گیرد. همچنین برای کلاس های دانشگاه ها هم منعی برای برگزاری کلاس ها وجود ندارد؛ البته باید کار با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: بی تردید باید بحث بازگشایی در وزارت علوم بخصوص در سطوح تکمیلی و همینطور برای برقراری رساله ها و رساله ها صورت گیرد. دلیلی برای غیرحضوری رساله ها و رساله ها وجود ندارد.
هنوز لزوم تزریق واکسن به سنین زیر ۱۲ سال مشخص نشده
وزیر کشور تصریح کرد: هنوز نیاز برای تزریق واکسن به افراد زیر ۱۲ سال مشخص نشده و سازمان جهانی بهداشت هم سفارش ای در این حوزه ندارد؛ البته مبحث در وزارت بهداشت هم درحال بررسی است؛ اما تابحال لزوم تزریق واکسن به افراد زیر ۱۲ سال مشخص نشده است بنابراین بازگشایی مدارس ابتدایی هم منعی ندارد.
وی در مورد اعمال هوشمند محدودیتها هم اظهار داشت: هم اکنون وارد مرحله چهارم محدودیتهای هوشمند شده ایم و مقرر شده هر هفته یک فاز به اجرای محدودیت ها اضافه شود. ناقضان اجرای این طرح در فاز اول در وزارت خانه ها و ادارات بود که باید این نکته رعایت می شد که حتما واکسن می زدند و در غیر این صورت اجازه ورود به آنها داده نمی شد و برای آنها مرخصی بدون حقوق اعمال می شد. در فاز بعدی هم حمل و نقل درون و برون شهری مد نظر قرار گرفت که رانندگانی که واکسن نزده بودند برای آنها پیامک ارسال شد. اگر در طول زمان مشخصی برای این کار اقدام نکنند برابر قانون خدماتی که قبلا به آن اشتغال داشتند، نمی توانند ادامه دهند.

1400/10/21