كارشناسان فنی سازمان جهانی بهداشت:

تزریق مکرر دزهای یادآور واکسن کووید-19 استراتژی پایداری نیست

تزریق مکرر دزهای یادآور واکسن کووید-19 استراتژی پایداری نیست به گزارش بیمارستان دی سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام نمود: تزریق مکرر دُزهای یادآور واکسن کووید-۱۹، استراتژی باثباتی نیست و برای مصونیت بهتر در مقابل بیماری به تولید واکسن های جدید نیاز است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کارشناسان فنی سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (سه شنبه) اخطار دادند که تکرار دُزهای یادآور واکسن های اولیه کووید-۱۹ یک استراتژی مناسب در مقابل سویه های نوظهور نیست و خواهان آن شدند تا واکسن های جدید که بهتر در مقابل انتقال ویروس عمل می کنند، تولید شوند.
یک گروه متخصص که از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت برای ارزیابی عملکرد واکسن های کووید-۱۹ تشکیل شده است، اظهار داشتند: به خاطر ظهور سویه های جدیدی نظیر امیکرون، تنها انجام واکسیناسیون با واکسن های موجود کووید-۱۹، بهترین راه برای مبارزه با این همه گیری نیست.
به قول آنان، استراتژی واکسیناسیون مبتنی بر تزریق مکرر دُزهای یادآور که بر مبنای ترکیب اصلی واکسن اولیه است بعید است راهکاری مناسب یا پایدار باشد.
این گروه کارشناسی تصریح کرد: امکان دارد احتیاج به "به روز رسانی" واکسن های موجود برای هدف قرار دادن بهتر انواع سویه های درحال ظهور ویروس مانند اُمیکرون وجود داشته باشد که به سرعت گسترش یافته و تابحال در ۱۴۹ کشور شناسایی شده است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از هندوستان تایمز، همینطور آنان خواهان تولید واکسن های جدید شدند که نه تنها از افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا می شوند در مقابل نوع شدید بیماری محافظت کنند، بلکه حتی از ابتلای افراد به ویروس در وهله اول هم بهتر جلوگیری نمایند.

1400/10/22
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , متخصص