مشکلات کمبود پزشک متخصص و تجهیزات بیمارستانی از زبان نماینده اراک

مشکلات کمبود پزشک متخصص و تجهیزات بیمارستانی از زبان نماینده اراک نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گاها مراکز درمانی در سطح استان اراک از تجهیزات لازم درمانی برخوردار نبوده و در حوزه پزشک متخصص هم وضعیت مطلوبی نداریم.

محمد حسن آصفری در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت تجهیزات پزشکی و پزشک متخصص در حوزه انتخابیه خود، بیان نمود: در این حوزه متاسفانه بیمارستان های اراک وضعیت مناسبی ندارند؛ یکی از بیمارستان های اراک که محل رجوع عموم مردم است، بسیار قدیمی ساز بوده و نمی تواند خدمات خوبی به مردم ارائه نماید. پروژه بیمارستان ولیعصر اراک هم به صورت نیمه کاره است و امیدواریم در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری برسد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: بعضی از شهرستان های ما از پزشک متخصص برخوردار نیستند و امیدواریم هرچه سریع تر نسبت به تأمین پزشک متخصص اقدام گردد. گاها مراکز درمانی ما تجهیزات لازم را برای آزمایشاتی نظیر رادیولوژی و سی تی اسکن ندارند و مردم مجبور هستند به مرکز استان رجوع کنند.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این وضعیت نامناسب در حوزه تجهیزات پزشکی و بیمارستانی سبب شد تا بنده از وزیر بهداشت سوال کنم که حداقل پولی که بابت ارزش افزوده از درامدهای استان در اختیار وزارت بهداشت گذاشته می شود، بخشی از آن در اختیار استان برای تأمین تجهیزات و امکانات درمانی قرار گیرد.
آصفری تصریح کرد: در حوزه پزشک متخصص وضعیت مرکز استان بد نیست اما در شهرستان های استان نظیر خنداب و کمیجان در تأمین پزشک با وضعیت خوبی مواجه نیستیم. در بسیاری از مناطق اصلا پزشک متخصص نداریم.
وی درمورد استفاده از ظرفیت خیران در این حوزه اظهار داشت: در سطح استان اراک شاهد فعالیت خوب خیران هستیم و خیران کمک کردند بیمارستان تخصصی برای بیماران سرطانی در اراک ساخته شد، اما در کنار کمکهای خیران دولت هم باید حداقل عدالت را در توزیع تجهیزات پزشکی رعایت کند.

1400/10/24
1941