تصویب قانون منع حضور واکسینه نشده ها در اماکن عمومی فرانسه

تصویب قانون منع حضور واکسینه نشده ها در اماکن عمومی فرانسه قانونگذاران فرانسوی با تصویب قانونی جدید حضور افراد واکسینه نشده به اماکن عمومی کشور را ممنوع کردند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پارلمان فرانسه روز یکشنبه قانونی را تصویب کرد که برمبنای آن افراد واکسینه نشده در مقابل کروناویروس از حضور در تمامی رستوران ها، ورزشگاه ها و سایر مکان های عمومی محروم می شوند. این اقدام دولت فرانسه در امتداد کاهش فشار به سیستم سلامت و مراکز درمانی در بین آمار بی سابقه موارد مبتلاشدن به کووید-۱۹ در پی شیوع سویه اُمیکرون است.
هم اکنون بیش از ۹۱ درصد بزرگسالان فرانسوی بطور کامل در مقابل کروناویروس واکسینه شده اند و برخی منتقدان این پرسش را مطرح کرده اند که آیا "گواهینامه واکسن" تفاوت زیادی ایجاد خواهد کرد؟
دولت امانوئل ماکرون امیدوار است که قانون جدید برای محدود کردن تعداد بیماران مراجعه کننده به بیمارستان کافی خواهد بود و دیگر به اعمال قرنطینه جدید نیازی نیست.
تا حالا برای حضور در رستوران ها، سینماها، موزه ها و خیلی از مکان های سراسر فرانسه، ارائه "گواهینامه کووید-۱۹" ضروری بود و افرادی که در مقابل بیماری واکسینه نشده بودند در صورت نشان دادن تست منفی می توانستند در این اماکن حضور داشته باشند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از یورونیوز، طبق قانون جدید واکسیناسیون کامل برای حضور در مکان هایی همچون اماکن گردشگری، خیلی از قطارها و همه پروازهای داخلی الزامی است و این قانون برای همه افراد ۱۶ ساله و بالاتر اعمال می شود.

1400/10/27
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان , سلامت